YEY, IT’S A BOY!
Interior, decorating, inspiration, life.
41642
post-template-default,single,single-post,postid-41642,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

YEY, IT’S A BOY!

 

MIN-CJ5-BSH-001_A_PZ

 

Vår vakre, lille nyankomne er snart 3 måneder gammel (hjelp, tiden flyr) Det er herlig med babytid! Selv om man av og til kan savne late, laaange sovemorgener, er det helt fantastisk å bli kjent med dette nybakte, lille mennesket. Det blir mye babysnusing om dagen ;)

 

Screen Shot 2015-02-28 at 19.44.10

 

Det første året består av mange festlige anledninger. Jeg har lett lenge etter en nettbutikk med ting og tang til ‘babyfeiringer’, men jeg har dessverre ikke blitt kjempeimponert over utvalg og kvalitet i norske nettbutikker. Så dagens tips til alle med en mini huset; Etter iherdig googling har jeg endelig funnet den perfekte nettsiden, MINTED.COM – her finner du (nesten) ALT til den store dåpsfesten eller bursdagspartyet – takkekort, innbydelser, bordkort, dekorasjoner, innpakningspapir, gaveposer, girlandere, kort, konvolutter osv. osv. (de sender til Norge) Og det beste er at man kan mikse, tilpasse og personliggjøre så mye man vil! ‘It’s in the details’ ;)

anetteshus-kollasj-minted
Screen Shot 2015-03-02 at 16.39.27MIN-93Y-BSH-001_A_PZMIN-CJ5-HTY-001_A_PZ

 DU KAN BLA I ‘BABY&KIDS’-KATALOGEN HER

.

ps. du finner alt mulig til bryllup og alle mulig andre festlige anledninger også – det anbefales en tur innom minted.com altså!

 

Ha en fortsatt fin dag!
KLEM
ANETTE

Tags:
1 Comment
  • Raiden Clark

    March 7, 2015 at 7:18 am Reply

    Great, These Invitations are lovely. Thanks for sharing these designs with us

Post a Comment