X-FAKTOR / HVIT
Interior, decorating, inspiration, life.
42028
post-template-default,single,single-post,postid-42028,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

X-FAKTOR / HVIT

 

anetteshus-magnolia-6592

foto:anetteshus

 

Har du fått med deg Moseplassens herlige X-faktor-konkurranse? I disse dager er det ‘hvit audition’. Jeg ønsker ikke å vinne/bidra selv, for jeg finner jo bare frem “låneblomster“, men forhåpentligvis kan jeg få være med og inspirere litt – og kanskje bidra til at flere får høre om konkurransen …

 

… jeg elsker magnolia! Min bitte, bitte lille busk byr på én blomst – kanskje to – hver vår. Og det er like stas hver gang. Min snille venninne Anne har derimot hagen full av magnolia, høye som trær – og sist vår overrasket hun meg med denne buketten! Dette bildet må derfor bli mitt hvite “bidrag”.

 

Glad i blomster?
Finn frem din favoritt!
KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment