WORK IN PROGRESS
Interior, decorating, inspiration, life.
32803
post-template-default,single,single-post,postid-32803,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

WORK IN PROGRESS

IMG_9393IMG_9399

 

Beklager hvis det blir i overkant mye fokus på oppussing av gulv om dagen. Lover masse advents- og juleinspirasjon framover! *gleder meg* Men akkurat nå er det umulig å konsentrere seg om noe annet en dette kaosprosjektet vårt;)

 

Gårsdagen ble brukt til å pusse gulvene. Gøy å se hvor stor forskjell dette utgjorde allerede! I dag skal dyktige – og veldig trivelige –  far og sønn i GULV OG SLIKT fortsette med overfaltebehandlingen i gulvet. Veldig, veldig spennende! Håper resultatet blir bra (lyst og fresht uten å miste den lune, gode trefølelsen)

 

Ha en strålende fredag!
KLEM

SIGNATUR

 

 

 

 

ps. kjære alle dere som planlegger å gi gule gulv nytt liv; tips og råd, navn på produkter osv. kommer i et eget innlegg (takk for trivelige kommentarer og mail:)

6 Comments
 • Camilla Samuelsen

  November 1, 2013 at 10:25 pm Reply

  Dette ser ut til å bli kjempelekkert!!
  Er jo så gøy å forandre og pusse opp, gleder meg til å se mer!
  Ønsker deg en fin helg)
  Klem Camilla

  • ANETTESHUS

   November 2, 2013 at 12:17 am Reply

   Hei, Camilla! takk for koselig kommentar ! ja, det gledes veldig til nytt gulv!! i år blir det ekstra gøy å pynte til jul, vil jeg tro … kjipt med påskegult gulv året rundt liksom ;))

   ha en fin helg!
   KLEM

 • Trine

  November 1, 2013 at 10:36 pm Reply

  Hei Anette
  Spennende med nye gulv, da. Fine gulvene deres slik de var også, synes jeg, men jeg er sikker på at gulvene blir ordentlig fine.

  Ha ei fin helg, Anette.
  Klem fra
  Trine

 • Anita

  November 2, 2013 at 9:18 am Reply

  Hei Anette,

  veldig spent på resultatet.
  Og hvordan nyansene i gulvet blir.
  Fortsatt lykke til og god helg :-).
  Hilsen Anita

 • salige lavendel

  November 2, 2013 at 9:16 pm Reply

  Gulvet har så utrolig mye å si for hele inntrykket av rommet! Blir sikkert kjemnpeflott. Gleder meg til å se bilder av sluttresultatet. Lykke til videre, hper det blir akkurat sånn som du håper! =)

 • LIFESTYLE by Sessan

  November 5, 2013 at 10:03 pm Reply

  Du alltså, är det något som är i vinden så är det “fiffa golv” så kör på, det är ju super intressant att se lite step by step till färdigt resultat.

  Gläder mig vilt till du rullar upp färdig bilderna :D

  Klemmer i massvis

Post a Comment