WELCOME DECEMBER.
Interior, decorating, inspiration, life.
40326
post-template-default,single,single-post,postid-40326,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

WELCOME DECEMBER.

anetteshus-jul-9587

 

1. desember. Gutta synes det var stor stas å åpne julekalenderen i dag! Ah, godt de fremdeles er litt “små” og “kjempegleder” seg til jul *smiler*

 

… i år er det en forventningsfull og lykkelig mamma som ser fram til stille og rolige dager i desember. Julegavene er i boks, jeg har ingen store planer om noen ellevill julevask og baksten tar vi når vi eventuelt får lyst. I år velger vi å gi plass til det som er aller viktigst for oss, tid med familien, og så får det andre bare være.

At vår etterlengtede bittelillebror blir født inn i julemagien, som en del av den, er bare fantastisk! Som om ikke julen er magisk nok fra før *juleentusiast*  … en liten julebaby passer jo perfekt! Vi “kjempegleder” oss alle 4 til å feire lillebrors første jul med venner og familie samlet.

 

Velkommen, desember!
anetteshus-jul-9598anetteshus-jul-9590

foto:anetteshus

 

… og verdens beste lillesøster har bursdag i dag! Såååå glad i deg, Marie <3

 

 

Ha en fin dag!
KLEM
ANETTE

8 Comments
 • Ann-Helen

  December 2, 2014 at 5:46 pm Reply

  Å så koselig det er med babylykke <3
  Jeg gikk i dag til innkjøp av et spann beis( svaberg) til den ene kjøkkenveggen min. Der har vi lagt en vegg liggende panel. Men den ble kjempemørk og nesten blå. Kan det være fordi panelen er ubehandlet og helt ny tro? Tok kun den ene helt nederst på vegge, som ikke kommer til å synes ;) På veggen din på hytta, var det ubehandlet panel du brukte der?

  Klem A-H

  • ANETTESHUS

   December 2, 2014 at 5:51 pm Reply

   Hei, Ann-Helen. Takk for koselig hilsen <3

   Ja, vi hadde også ubehandlet panel. Husk å bruke kun litt beis i Lange strøk og så tørke vekk med en tørr fille. hvis ikke suger treverket til seg alt for mye beis. hvis du ønsker en slitesterk og matt overflate, kan du lakke et strøk eller to m Trestjerners ultramatt lakk.

   ps du finner mer info på bloggen :)

   masse lykke til!
   Klem
   Anette

 • Ann-Helen

  December 2, 2014 at 6:26 pm Reply

  Tok ei fille og dro det utover litt nå, det ble straks noe annet ja ;) Takk for tips :)

  • ANETTESHUS

   December 3, 2014 at 2:31 am Reply

   Ah, så flott! … så rart dere ikke fikk tips om ‘hvordan’ i butikken. Men nå blir det sikker fint :)

   Masse lykke til!
   … øsnker deg en strålende adventstid!
   KLEM
   ANETTE

 • Beate Holm

  December 2, 2014 at 6:42 pm Reply

  Så koselig skrevet, og så godt gjort: la de små tingene som vi tror er så viktig være, og heller nyte tiden her og nå og glede seg til den største lykke på jord!

  Det var en god trøst at flinke og inspirerende deg lar ting ligge. For selv har jeg ikke kjøpt en gave, vasket eller pyntet så mye til jul. Men hva gjør vel det når man har en flott familie og har det bra?

  God jul! Fra en annen julentusiast(og kanskje enda mer advendtentusiast)

  • ANETTESHUS

   December 3, 2014 at 2:37 am Reply

   Hei, Beate! Takk for veldig koselig hilsen <3 Ja, i år er jeg veldig avslappet til alt “julestyret” og alt som skulle og burde ha vært gjort altså – lever i gravidbobla og har fullt fokus på babyforberedelser og tiden som kommer :) (vet at mamma helt sikkert kommer til å svinge langkosten og fikse julemiddagen – så jul blir det uansett;)

   Ønsker deg og dine en deilig adventstid!
   STOR KLEM
   Anette

 • Vilde

  December 3, 2014 at 4:03 pm Reply

  Så nydelige bildet! Ønsker deg en fin adventstid !

  Vilde

 • Stine E

  December 3, 2014 at 4:03 pm Reply

  Nydelig !!

Post a Comment