VINN LGs NYE 3D TV, VERDI KR.12.000!
Interior, decorating, inspiration, life.
6214
post-template-default,single,single-post,postid-6214,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

VINN LGs NYE 3D TV, VERDI KR.12.000!

Er dere spente på hva jeg tok med meg hjem til dere fraParis?!LGs nye Cinema 3D-TV!! (42 tommer stor, bare 3,9 cm på det bredeste, verdi kr 12 000,) Modellen LW550W som akkurat er kommet på det norske markedet kan også vise film i 3D og bruker en ny teknologi som er bedre enn den 3D-teknologien som eldre modeller har.

Kort fortalt bruker LG samme 3D-teknologi som kinoene gjør, såkalt polariserende 3D. Den gamle teknologien lager 3Dbriller ved at glassene i brillene åpner og lukker seg vekselvis, veldig fort. Derfor har mange opplevd svimmelhet eller at bildet flikker. Med den nye teknologien som LG bruker lages 3D bildet i selve TVen, så brillene er mye lettere og ser ut som vanlige solbriller, og det flimrer ikke.

3D-innhold er heller ikke noe problem, selv om du ikke har en Bluraysspiller med 3D eller 3D-kanaler. TVen kan også gjøre om vanlig 2D-innhold til 3D, både TV-signaler og DVD. Vil du helst se vanlig TV så har LG Cinema 3D TV selvsagt også topp kvalitet på normal 2D. TV-ene har også gjort det bra i tester, blant annet hos det anerkjente nettstedet Cnet som gir 5,5 av 6 stjerner til en av Cinema 3Dmodellene.

Som vanlig er èn kommentar det samme som ett lodd. Men denne gangen slenger jeg med et lite lynkurs i hvordan man legger igjen en kommentar for sikkerhets skyld jeg vil jo gjerne at alle som leser bloggen min skal få mulighet til å sikre seg et lodd.


1. Klikk HER
2. LG har 7 gode grunner til hvorfor du bør velge LG Cinema 3D TV som ditt neste TV-apparat. Hvilken synes du er den beste?
3.Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under

Husk epostadresse hvis du ikke har egen blogg. Vinneren trekkes om 2 uker, den 14 juni.

Masse lykke til, kjære alle sammen!

Klem klem


No Comments

Post a Comment