VINN EN BILDEVEGG!
Interior, decorating, inspiration, life.
47394
post-template-default,single,single-post,postid-47394,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

VINN EN BILDEVEGG!

//sponset innhold insp8004_1insp8063_1insp8030_1

 

Hei! Jeg må tipse om konkurransen jeg har gående på INSTAGRAM om dagen! Nå kan du nemlig vinne en HEL bildevegg (8 bilder til sammen) fra fantastiske DESNIO !

Ps. Det er sikkert flere enn meg som har kjøpt postere på nett, og som har blitt litt skuffet fordi papirkvaliteten viste seg å være skikkelig “kjip”. Det beste med Desenio? Tykt, matt papir av super kvalitet! (Jeg lover!) Glemte jeg å si at du får kjøpt superfine rammer i samme nettbutikk?

 

delta her

Vinneren trekkes den 6.desember.
– du kan delta hvor mange ganger du vil
Tvi, tvi!
KLEM
ANETTE

 

No Comments

Post a Comment