TIL Å BLI VÅRYR AV …
Interior, decorating, inspiration, life.
48000
post-template-default,single,single-post,postid-48000,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

TIL Å BLI VÅRYR AV …

//sponset innhold

Favoritt 1 : Deilig sengetøy i lin!

 

…. jeg sitter i skrivende stund på toget. Jepp, i morgen går Oslo Design Fair av stabelen, og det gledes! Både fordi det er veldig lenge siden sist, og fordi det skal godt gjøres å ikke bli bitte litt våryr av sesongens deilige farger og trender! Glemte jeg at messen denne sesongen har fått en ny og superfresh innpakning? Når man i tillegg klarer å kombinere interiørbonanza’n med venninnetur (ja, vi snakker både restaurantbesøk og overnatting i Tigerstaden her) – DA blir det skikkelig husmorferie! Haha.

.
3

Favoritt 2 : Keramikk i freshe farger!

 

Bohemsk, naturnært, blått, grønt og rosa og en herlig eklektisk miks av mønstre og teksturer – vårens store innredningstrend flørter med det sjelfulle 70-tallet. Tommel opp for at den litt kalde og “kantete” trenden nå endelig omfavner de myke og feminine formene og fargene! Er du ikke enig?

Som alltid når det gjelder innredning, er det personlige preget mye viktigere enn alle verdens trender for å trives i et hjem. Men det er nettopp det som er så bra med sesongens trend; det personlige hjemmet er trendy! Så fram med mormors gamle skatter, fine reiseminner, barnetegninger og vakre bruktmarkedsfunn! Spe gjerne på med en ny, fresh farge på veggen, masse grønt i krukker og kar, myke tekstiler og herlige detaljer i vårens farger …

 

19

Favoritt 3 : Tekstilbonanza i blåtoner!

1

Favoritt 4 : Lamper i glass og gyldent metall!

65-1024 506242 SKÅP CORNELIA GRÅBLÅ Gråblå MÖBLER Ellos Home AIC-15-W045 NATURE Skåp Cornelia Skåp i målat trä med vitrindörrar och vridhandtag. 2 fasta hyllplan av trä. Underskåp utan hyllplan. Höjd 180 cm. Djup 40 cm. Bredd 80 cm. Lev. omonterat. Fraktvikt 184 kg. Läs om Fraktvikt under fliken ”Leverans”.Favoritt 5: Mønster- og fargemiks!

.

ELLOS HJEM er alltid flinke til å være først ute med det siste! I dette innlegget finner du noen av mine favoritter akkurat nå … Jeg elsker den nye vårkolleksjonen deres, ‘Heart & Soul’! Shop hele kolleksjonen HER. Kanskje du finner noen favoritter?

 

Ha en herlig onsdag!
KLEM
ANETTE

 

Screen Shot 2016-01-27 at 10.00.23

 

3 Comments
 • linda

  January 28, 2016 at 12:18 am Reply

  For eit nydelig blått skap !! hvor har d u kjøpt det og har du event malt det med hvilken farge ? mvh L

  • ANETTESHUS

   February 27, 2016 at 4:47 pm Reply

   Hei, Linda. Det får du kjøpt hos ELLOS. Jeg vet dessverre ikke fargekoden ;)

   Ha en fortsatt fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Matteo pasquini

  February 6, 2017 at 10:12 pm Reply

  Hi Annette!
  Do you know where We can find the display cabinet in the image 5 of your post? Thank you so much! Matteo & Sara

Post a Comment