[ TERRASSEN ER NESTEN FERDIG … ] 
Interior, decorating, inspiration, life.
1765
post-template-default,single,single-post,postid-1765,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

[ TERRASSEN ER NESTEN FERDIG … ] 

 

 

 

snekker650 1

snekker650 2

 

 

 

Her går det unna! Jammen er snart hele terrassen ferdig;) Jeg byr på noen helt vanlige “ustylede/usminkede” bilder i dag – som vanlig *smiler* Jeg orket rett og slett ikke å slepe ut alt av puter og pledd og dill og dall … for her jobbes det! Vil dere se hvor fint det har blitt?

 

 

snekker650 3

 

Jeg liker veldig godt kombinasjonen tre-granitt-støp. Rullestein brukes i overgangen mellom terrasse og bed/gangveier.

 

Eldstemann, vår fotball-, masterchef-, og ingeniørgutt, har fått øynene opp for snekkeryrket også;) Han sager og hamrer med den største iver – lager fine, små møbler av resteplanker og plasserer de i hytta si inne i skogen …

 

 

snekker650 4

 

 “Mamma, tror du dette kan bli en fin seng?!”

snekker650 5

 

 [Foto: Anetteshus.com]

 

pleasure

 

Ha en fortsatt fiiin uke, kjære alle sammen!! P.s. Husk; du kan lese ALT om Prosjekt: Hage & Uterom HER (jeg importerer fremdeles gamle innlegg)

 

signatur2

 

GLADMELDING: Vi kan snart feire UTROLIGE 3 millioner unike besøkende her på Anetteshus.com!! Jepp. Selvfølgelig vanker det en fantastisk overraskelse til de fiiine Anetteshus-leserne mine;) Følg med!

 

No Comments

Post a Comment