TAKK FOR DET GAMLE
Interior, decorating, inspiration, life.
1984
post-template-default,single,single-post,postid-1984,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

 TAKK FOR DET GAMLE

anetteshus-005

Bloggåret 2011 har definitivt vært et spennende og begivenhetsrikt år! Selv om jeg plutselig har fått føle på de negative sidene ved å blogge; hacking, id-tyveri og en del tekniske problemer som følge av det,  ser jeg først og fremst tilbake på et år fyllt med mange fantastiske opplevelser, hyggelige mail og kommentarer fra verdens beste Anetteshus-lesere og ikke minst kjempe-koselige møter med fiiine mennesker jeg har lært å kjenne via denne lille bloggen min. Dessuten; Hage- og hytteprosjekter, kjærestetur til Roma – og Paris x2 og Delhi på spennede jobboppdrag. Gode, gode minner og opplevelser som jeg vil gjemme i hjertet for alltid ♥

Takk for følget i året som gikk, takk for det gamle .. Og hjertelig velkommen til å følge Anetteshus i 2012 også. Jeg gleder meg allerede:))

Vil ønske dere, alle sammen, et spennende, kreativt og begivenhetsrikt år! Vi blogges.

STØRSTE klemmen

 signatur2

No Comments

Post a Comment