STORE, lille ROMA
Interior, decorating, inspiration, life.
6244
post-template-default,single,single-post,postid-6244,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

STORE, lille ROMA

261-2

 

I Roma er det bare å ta bena fatt. Ikke fordi det offentlige transportsystemet ikke holder mål. Men fordi bykjernen er forholdvis liten. Trafikken er kaotisk, det kan til tider være vanskelig å krysse gaten og det kryr av Vespaer over alt! Men ta på et par gode sko; og la tidsreisen begynne ... I denne spektakulære byen kan det være opptil to tusen års forskjell på det man opplever innenfor en radius av bare noen få meter.

 

006-2

 

Via del Corso er byens mest kjente gate. Den lange, smale gaten ligger i hjertet av Roma og likner et langt sverd. Hotellet vårt lå i nærheten av Spansketrappen, omtrent “midt på sverdet”, så vi travet opp og ned denne gaten ganske mange ganger;) I gatens “spydspiss” finner du Piazza Venezia som domineres av det kollosale Viktor Emanuel 2monumentet, som er et av de største marmormonumentene i verden. Mange romere rynker på nesen av det enorme bygget – også kalt “gebisset” som ble oppført på bekostning av utallige middelalderhus- og kirker.

 

025-2

 

I Roma kryr det av romantiske steder – perfekte locations for bryllupsfotografering ♥

128-2

 

I sør ligger blomstermarkedet og Romas antikke sentrum. På den andre siden av elven ligger Vatikanstaten, med Peterskirken og det sixitinske kapell. Mot nord ligger Borghese Gardens. Roma er proppfull av spennende opplevelser! Ingen kan noensinne rekke å oppdage alt byen har å by på i løpet av bare 3 dager selv om jeg synes vi rakk MYE;)

 

Ha en fortsatt fin kveld! Buona sera!

 

KLEM
ANETTE

No Comments

Post a Comment