STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011
Interior, decorating, inspiration, life.
323
post-template-default,single,single-post,postid-323,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011

NIB (Norske Interiørblogger) inviterer til tidenes interiørbloggetreff i sommer. I anledning denne hyggelige Glansdagen skal det deles ut awarder i flere ulike kategorier, bl.a. beste interiørblogg 2011.


STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011
BESTE INTERIØRBLOGG 2011_________________________________ LANDLIV
STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011
 

Anetteshus.com er nominert i to kategorier;Beste interiørblogg 2011 og Landliv. Hva skal man si!? Man blir jo først og fremst bare veldig, veldig glad og takknemlig – og litt rørt;) Og ikke minst overrasket. Tusen, tusen takk! Jeg er så stolt av å være en av de heldige nominerte, spesielt i selskap med sååå mange flotte og herlige interiørblogger! Helt ærlig; å være nominert holder i massevis for meg;)


… men kjære leser;er du glad i Anetteshus – og synes den fortjener en award – blir jeg selvfølgelig veldig takknemmelig for din stemme. Klikk HER for å stemme på din favoritt:)

Ønsker alle en super torsdagskveld!
STØRSTE klemmen

STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011

Tags:
No Comments

Post a Comment