STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011
Interior, decorating, inspiration, life.
6188
post-template-default,single,single-post,postid-6188,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

STEM PÅ DE BESTE INTERIØRBLOGGENE 2011

NIB (Norske Interiørblogger) inviterer til tidenes interiørbloggetreff i sommer. I anledning denne hyggelige Glansdagen skal det deles ut awarder i flere ulike kategorier, bl.a. beste interiørblogg 2011.

BESTE INTERIØRBLOGG 2011_________________________________ LANDLIV


Anetteshus.com er nominert
i to kategorier; Beste interiørblogg 2011 og Landliv. Hva skal man si!? Man blir jo først og fremst bare veldig, veldig glad og takknemlig – og litt rørt;) Og ikke minst overrasket. Tusen, tusen takk! Jeg er så stolt av å være en av de heldige nominerte, spesielt i selskap med sååå mange flotte og herlige interiørblogger! Helt ærlig; å være nominert holder i massevis for meg;)

… men kjære leser; er du glad i Anetteshus og synes den fortjener en award blir jeg selvfølgelig veldig takknemlig for din stemme. KlikkHER for å stemme på din favoritt:) (p.s. du kan stemme hver dag)

Ønsker alle en super torsdagskveld!

STØRSTE klemmen

No Comments

Post a Comment