SPØRSMÅL OG SVAR
Interior, decorating, inspiration, life.
8062
post-template-default,single,single-post,postid-8062,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SPØRSMÅL OG SVAR

Marie sa…
Kom først inn på bloggen din nå og jeg elsker den! Den fikk meg bare til å glede meg enda mer til jeg skal innrede mitt eget hus! masse inspirasjon og hente, du er flink :-) hva jobber du som?

Jeg jobber som lærer på en ungdomsskole:) Men har alltid vært interessert i interiør og arkitektur, så det bor nok en liten interiørdesigner eller arkitekt i meg også:)

Yvonne sa…
Vel installert på Island! Nyt tiden der oppe, og kos deg så godt du kan. Har du sett noe til de blå lupinene?

Ja, det vokser masse lupiner her. Herlig blåfarge!

Wenche sa…
Lykke til med oppholdet, Anette:)Hvor mye koster en sånn tur? Sikkert godt for kropp og sjel:)

Jeg betaler 7000 kr. for dobbeltrom (14 dager) 1500 kr. for 3 tarmskyllinger kommer i tillegg + reisekostnadene selvfølgelig. Ønsker du en deilig massasje, fotbehandling, en hårklipp eller kanskje farging av vipper og bryn tilbys det også:) Deilig å kunne unne seg litt luxsus også!

Brabo sa…
Mmmmm… de kunne jo likesågodt ha stappet den inn den gærne veien med det samme – da hadde du jo sluppet å tygge også… Huff, får du sove når du er så sulten da?

Vi trener 3 ganger om dagen (hvis formen tillater det), tar badstue hver dag og får nesten ingen mat. Tro meg, man blir veldig slapp og sliten og sover godt om natten!

My home is my Castle – by Kari sa…
Jeg synes du er kjempeflink Anette :)Må jo si at det høres ikke akkurat ut som noe gourmetmat dere får hehe…Lurte på om jeg kunne spørre deg hvorfor du gjør dette ?? Er det for å slanke deg eller kun for å rense kroppen ???Veldig spennende ;)

Er i utgangspunktet ikke med på dette for å slanke meg, nei. Dette er ingen ”slanke-farm”, detox-behandlingen har som mål å rense kroppen for giftige stoffer vi tilfører kroppen bl.a. ved å spise usunn og halvfabrikert mat. Detoxen skjer ved hjelp av mosjon, en helt spesiell diett, badstu, et kammer hvor det er infrarødt lys (virker på indre organer) og skylling av tarmen. I mitt tilfelle ønsket jeg å rense kroppen etter å ha gått på medisiner i maaange år pga. kronisk sykdom + å finne ut av matallergien min. Men at man går ned noen kilo er selvfølgelig et stort pluss! Fortsetter jeg slik, blir jeg tynn som en strek;) Ingen fare for det tror jeg;) Etter oppholdet her må man tilvenne magen vanlig mat igjen; først bare grønnsaker, så litt proteiner osv. Etter det er det tre regler som må følges: 1. Tre måltider om dagen 2. Ikke spise etter kl.19.00 3. Faste en dag i uken. Og husk: økologosk mat er tingen, ekte husmannskost, ekte vare – ingen lightprodukter (vi blir bare lurt) + masse vann!

Smilla sa…
Heier på deg! Er det kun for “avgiftning” du gjør dette, eller er det også slankekur? Hvordan kom du på ideen?

SE OVER

Jeg ble med på dette fordi min søster deltok på den samme detoxbehandling i fjor sommer. Hun ble kvitt sin migrene, etter å ha slitt med hodepine siden ten-årene! Når man tar detox fjerner man kilden til problemet/sykdommen, det vil aldri en medisin kunne gjøre.

Kreoline sa…
Hei Anette, ser du “peser” deg gjennom, uff og uff. En dag er det over, jeg gleder meg til å få resultatet av “ferien” din. For noen år siden tok jeg en “avgiftningskur” hjemme, det hjalp godt. Det verste må være å ikke få pusse tenner og dusje, dette hadde definitivt ikke vært noe for meg, hihi, er helt avhengig av dusj og tannkost. “Kos” deg videre, håper en klem kan “mette” litt.

Vi får dusje, men ikke bruke såpe eller sjampo. Så vi er så rene og fine;) Vi bader og dusjer flere ganger om dagen. Og vi pusser selvfølgelig tennene, men uten tannkrem;) Vi spiser jo ikke vanlig mat her oppe, så det går overraskende greit!

Anonym sa…
Hei. Jeg har fulgt din blogg lenge og synes det er så gøy at du deler ditt opphold på Island med oss. Jeg har et spørsmål, pris, ser på nettsiden at det er i islandske kr, men finner ingen valutakalkulator som regner om fra islandske pga “krisen”. Det er virkelig et opphold jeg kunne tenkt meg. Lykke til videre med oppholdet og jeg følger med videre! God klem.

SE OVER

Rode Elisabeth sa…
Hva heter sofaen og sittepallene dere har i stua og hva slags stoff er det? Fikk litt lyst på en slik :-)Hvordan er sofaen å sitte i, er den god? Lurer også på om de hjulene ødelegger parketten deres?

Sofaen heter Oxford og er fra Mio Möbler. Stoffet er fra Furninova og heter New England. Sofaen er kjempe-god å sitte i og mister ikke fasongen slik som mange andre gjør. Putene er ikke fylt med fjær, men kun syntestisk materiale, som gjør at sofaen beholder fasongen. Vi har skåler under hjulene på sofaen. Den er tyngst. Pallene er uten:) Hils så mye til Erling!

Olstad sa…
Det så da lekkert ut maten på bilde. Men si meg en hel dag med bare vann? Imponerende. Hvor lenge skal du være borte. Håper du har det hyggelig og at dere har trivelig samvær selv om maten ikke er det beste:-)

Detox-oppholdet varer i 14 dager. Jeg savner de hjemme og gleder meg til å komme hjem, men jeg ser nytten av og være her og har veldig stor tro på opplegget:) Så jeg angrer ikke! Anbefaler alle å prøve!!

Klem

9 Comments
 • Millygarden

  July 10, 2009 at 9:32 am Reply

  Hej!
  en liten hälsning ifrån mig till dig!

  Trevlig Helg!
  kram Marina

 • lilleba

  July 10, 2009 at 9:41 am Reply

  Ja, se der, ja ! Dette var bra lesning :)
  Modige maur,som er med på noe slikt :)

  Håper været er bedre derdu er.. her er det bare regn, og kjølig !
  Ha en fin fredag.

  Klem fra Lilleba på Rusk og Rask

 • tinemor

  July 10, 2009 at 11:33 am Reply

  En slik rensekur hadde nok de fleste av oss trengt!
  Tenker på alt det vi har i oss.
  Heldigvis har mange leverandører fått opp øynene for smaksforsterker/MSG, og at det faktisk er farlig for oss. Før fikk du nesten ikke tak i mat uten, men nå har både Knorr og Santa Maria gått ut med at de har kuttet det ut.Godt er det.
  Og ja, Light produkter er ikke bra!
  Du vil sikkert føle deg lettere og ha mere energi når kuren er gjennomført!
  Jeg syns du er superflink!!!!!!
  Man må ha vilje for å klare å gjennomføre noe slikt kan jeg tenke meg.
  Lykke, lykke til!
  Klem

 • Jorid ♥ Noe på Hjertet

  July 10, 2009 at 12:59 pm Reply

  Hei Anette! Så spennende og følge turen din :-)

  Klem

 • Tina

  July 10, 2009 at 2:33 pm Reply

  Imponerende! Stå på, må si du er flink! Klæm

 • Maria ( Idekroken )

  July 10, 2009 at 2:45 pm Reply

  Hei igjen Anette.
  Moro å lese alle spørsmål og svar. Høres ut til å bli bra det her. Helt sikkert noe for de fleste. Jeg har litt andre plager, ryggoperert osv, så får ta en ting om gangen, men hadde nok kunne gå for dette. ;)
  Lykke til videre! STOOOOR klem.

 • Shabby Charm

  July 10, 2009 at 11:38 pm Reply

  Så spennende å følge deg på Island, Anette! Takk for at du deler dine opplevelser med oss!
  Lykke til videre :)

  Klem fra Maia

 • ida

  July 11, 2009 at 2:02 pm Reply

  Hei
  Nydelig blogg.
  Lurte på hvor du har kjøpt gardinstengene dere har i stua og hvilken farge dere har på veggene?

  Ida

 • ANETTESHUS

  July 11, 2009 at 6:34 pm Reply

  Hei, Ida!

  Gardinstengene er kjøpt på IKEA:) De er av tre. Alle vegger i huset er malt i fargen Egghvit eller Nordisk lys fra Jotun!

  Klem Anette:)

Post a Comment