SØNDAGSSYSSEL
Interior, decorating, inspiration, life.
43713
post-template-default,single,single-post,postid-43713,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SØNDAGSSYSSEL

 

anetteshus-desenio-02098-2foto:anetteshus

 

 

… fine posters blir gjerne liggende alt for lenge “på rull” her hjemme hos meg. Jeg finner ikke rammer i riktig størrelse, jeg aner ikke hvor de skal henge, jeg er livredd for å lage eeenda flere skruehull (på feil sted) i veggen, jeg har ikke tid  – ja, unnskyldningene er mange ;) Men i dag – som været er litt skiftende, og man kan variere på å være ute i sola eller inne mens det trommer på vinduene – tar jeg affære!

 

Oregami-elefanten er en favoritt. Så den får prøve seg først. Flere bilder kommer …

.

.

Ha en deilig søndag!
KLEM
ANETTE

.

3 Comments
 • lena

  June 21, 2015 at 10:06 pm Reply

  Så fint. Kan eg spørre om hvor du har kjøpt rammen til venstre? H en fin kveld videre :)

 • UllKuleTeppe

  June 22, 2015 at 12:58 pm Reply

  Wow, denne elefanten er VAKKER! <3 Jeg er også redd for å spikre hull på feil plass… Men det ser jo alltid bra ut når det kommer opp på veggen :-)

 • Mona

  June 22, 2015 at 9:28 pm Reply

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen – koselig at det ga gode barndomsminner :-) Rabarbra er utrolig takknemlig å ha i hagen, den krever lite og kan brukes til så mye – anbefales :-) Nydelig bilde av en flott poster! Ha en riktig god sommer!
  klem Mona

Post a Comment