SOMMERGULT
Interior, decorating, inspiration, life.
15378
post-template-default,single,single-post,postid-15378,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SOMMERGULT

 

Gult, det er sommer for meg. Bestemors storblomstrete, gule tepper og puter nede på brygga. Mange. Så mange at hele brygga til slutt ble en myk, gul seng. Å ligge der og høre på bølgeskvulp og måkeskrik mens man tørket i sola. Lyden av kubjeller. Når det ble servert nystekte vafler med blåbærsyltetøy. Nostalgiske minner ♥

Jeg skriver litt om fargene mine her på bloggen av og til. Jepp – fordi det er superstas med egne farger :)) Og fordi det ikke eksisterer noe fancy fargekart med flotte fotografbilder i butikkene. Mange har spurt om å få se alle fargene, så jeg prøver å lage små “fargeprøver”. Ikke så lett å få til riktig nyanse på web, men jeg prøver. Tusen, tusen takk for alle  hyggelige tilbakemeldinger. Dere som mener jeg er “kjøpt og betalt” fordi jeg skriver om fargene på min egen blogg … Kanskje en vanlig misforståelse – jeg aner ikke ?! Men litt trist at man må bli nødt til å skrive ting i klartekst for å slippe “spekulasjoner” /lite koselige mail og kommentarer. “Kjøpt og betalt” er definitivt ikke noe jeg kjenner meg igjen i. Ja; jeg er stolt av mine fine annonsører, og glad for å få samarbeide med  dyktige og inspirerende mennesker. Men jeg skriver alltid mine egen tekster. Og jeg blir ikke èn krone rikere av å skrive om fargene på bloggen. Ei heller hvis dere kjøper en boks med anetteshus-maling i en Fargerikebutikk (Så det kan dere trygt gjøre *smiler*)

(p.s.innlegg med sponset /redaksjonelt innhold + linker på anetteshus er alltid merket med tagen ‘sponset innhold’, f.eks. giveaways)

 

 

Ha en super tirsdag !

 

 

18 Comments
 • carina

  June 19, 2012 at 9:30 am Reply

  Hei anette!!

  Først og fremst, gratulerer så mye med egen fargekolleksjon!! Nydelige og delikate farger !!
  Du har grunn til å være stolt av deg selv!!
  Vi må bli flinkere til å bygge hverandre opp og glede oss over andre sin suksess :):)

  I dag skinner solen her øst, endelig!!!
  Nyt dagen :)

  Klem carina

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 7:51 pm Reply

   … så koselig det var å komme hjem fra skolesommeravslutning til disse kommentarene ! Fiiiine jentene !:))

   Tusen takk for koselig hilsen, Carina! Sola skinner her i dag også. Men det ikke kjempevarmt ;) Sur vind. Lillebror hutret og frøs mens han spiste pølser i dag. huff;) Krysser fingrene for at sommervarmen er like rundt hjørnet, nå som det snart er ferie :))

   Ha en fortsatt fiiin dag!
   STOR KLEM

 • Tomines Hjem

  June 19, 2012 at 9:40 am Reply

  snork… det er utrolig kjedelig å lese om folk som skal blande seg opp i andres penger, hva de tjener, hvordan de tjener, hvorfor de tjener osv.. jeg personlig fatter IKKE hvordan det er mulig å i det hele tatt kommentere.. makes me soooo mad!!!! Det ER jo din blogg.. om du fikk en mill for hvert innlegg.. FAB FOR YOU ( kunne jeg fått litt da ???? ) haha

  jeg tror de fleste er very happy med dine fargetips, så kjør på du blomst..
  Jeg feks er nå sponset av TM Design for å skrive denne kommentaren.. En gratis tur til Maldivene fikk jeg for denne siste setningen.. haha.. DET er det jo verdt!!!

  klem og suss.. har tenkt meg en tur til nydelige Halden snart..rekker du en kaffe da mon tro??

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 8:04 pm Reply

   hihi. ja, man kan jo begynne å lure litt noen ganger ;) (jeg har til og med fått anonyme brev i posten ?! ) Men det er vel prisen en betaler når man velger å dele på nett. Sjalusi og jantelov og hele den pakka der.

   Uansett; Takk for gode ord, klem, suss og oppbacking *smiler* Hva skulle man gjort uten gode bloggvenner. Du; vi må selvfølgelig ta en kaffe når du er i Halden !! Send meg en mld.
   STOR KLEM

 • Iris

  June 19, 2012 at 9:41 am Reply

  Hei!
  Syns det er fint du legger ut farger …
  Noen har en misforstått interesse for blogger tror jeg…Og de har fint lite å ta seg til ellers i livet…
  De vil bare rakke ned på andre, særlig de som får det til…
  Og det har virkelig du-hvem andre har egne farger hos Fargerike!?
  Skjønner godt du er stolt!
  Konstruktiv kritikk er en ting, det blir vi bedre av, men sånt som dette må man bare se på som sjalusi…rett og slett…
  Håper du får en strålende og fargerik dag: )
  Klem Iris

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 8:32 pm Reply

   Tusen takk, Iris, for veldig koselig hilsen. Så glad man blir !!:) Heldigvis vet jeg at det kun er en bitte liten promille av de som leser min blogg som står for negative kommentarer. Antagelig bare et par stk. Kanskje èn person. Så det er fint lite å bry seg om i den store sammenheng. Allikevel kan det være ok å rydde evt misforståelser av veien. For jeg har blitt sjokkert mange ganger når jeg har lest lesernes kommentarer hvor “samme tema” har vært diskutert på andre blogger …

   Men heldigvis har jeg verdens fiiiineste lesere. Det har jeg alltid sagt :)))

   Fortsatt fin kveld!
   KLEM KLEM

 • FruMeyer

  June 19, 2012 at 10:21 am Reply

  Stå på! Skjønner godt at du skriver om fargepaletten din, og synes det er litt synd at du ikke får litt royalities av salget ;) Rålekre farger, og bildene du tar av de gjør de enda finere.

  Desverre er det alltid noen som er misunnelige på andre sin (velfortjente!) suksess, de burde gå i skammekroken og tenke over sin negative oppførsel.

  Håper du får en finfin sommergul dag :)

  Klmm FruM

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 10:21 pm Reply

   Hei, FruMeyer! Takk for at du gjorde min dag sommergul ! :)
   Ha en fortsatt fin uke !!
   STOR KLEM

 • anne - moseplassen

  June 19, 2012 at 10:22 am Reply

  Altså, hallo. Om dette er farger du liker, som du har utviklet fordi du skal bruke de hjemme hos deg selv, så skal du da naturligvis kunne skrive om de! Og, ja, om du får økonomiske fordeler av dette samarbeidet (noe jeg synes du burde) så er det også HELT greit! Så lenge en spiller med åpne kort så er det ikke noe for andre å klage over at en blogger i likhet med alle andre som lager tekst og bilder får litt betalt. Grr.

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 10:22 pm Reply

   Hei, Anne. Ja, jeg er så enig med deg. Men du vet ;))

   STØRSTE klemmen

 • Elin

  June 19, 2012 at 1:48 pm Reply

  Uff så trist… Ein skal ikkje lykkast for mykje her i landet… Nydelege fargar, er litt stolt på dine vegne ;) Vakkert vist på Anette-måten!

  Nyt dagen,
  nyt det du har klart å oppnå.
  Drit i jantelova :)

  Klem,
  e

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 10:25 pm Reply

   Takk, søteste Elin !
   Håper du har hatt en fin dag du også ? Sola tittet fram her i dag. herlig !

   STOR KLEM

 • Mia

  June 19, 2012 at 2:14 pm Reply

  Det låter som härliga minnen, Anette!
  Jag gillar dina färger, precis rätt i tonen, vackra

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 10:27 pm Reply

   Takk, fineste Mia ! Jeg er virkelig glad i bestemors sommergule bryggetepper :)) DET er gode sommerminner. Og derfor er gul en GODfarge;)
   Fortsatt fin uke!
   KLEM KLEM

 • Merete

  June 19, 2012 at 8:32 pm Reply

  Hei!
  Så koselig å høre litt historie bak fargene dine:) morsomt at du forbinder fargene opp mot minner:)
  Gleder meg til resten!
  Ha en god kveld

  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   June 19, 2012 at 8:34 pm Reply

   Hei, Merete. Ja, skal prøve å få laget en liten “fargeprøve” av de andre fargene også …

   STOR KLEM til deg

 • Berit

  June 19, 2012 at 9:57 pm Reply

  Hei Anette!
  Synes det er flott med all inspirasjon du gir via innleggene dine og så spennende med egne farger da gitt! Blås i ufine kommentarer og fortsett med det flotte du gjør. Så teit da – å gidde å lese blogger for så å fokusere på negative kommentarer. Ha en fin tirsdagskveld.
  – Berit –

 • ANETTESHUS

  June 19, 2012 at 11:15 pm Reply

  Takk for alle tilbakemeldinger, fiiine dere ! Dere gjorde dagen min solgul :))) Takk ! Hei, dette er en liten pris å betale når man ser på alt det positive bloggingen fører med seg :)) Så æsj. Rister det av meg. Glemmer jantelov og sjalusi og hele den pakka der. Jeg vet jo heldigvis at kun en bitte liten promille av de som leser bloggen min står for de tilbakemeldingene som må betraktes som lite hyggelige.

  glad for trofaste lesere – og fiiine bloggvenner <3
  STOR KLEM

Post a Comment