SNART I MÅL!
Interior, decorating, inspiration, life.
46749
post-template-default,single,single-post,postid-46749,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SNART I MÅL!

 

Med fare for at alt dette malingssnakket blir mer masete enn inspirerende, jeg må bare dele noen bilder i dag også. Jeg maler og maler. Vi snakker jo ikke turbofart her, mer av og til, og nå og da (når Mini sover eller synes det er gøy å tromme på boks mens mamma maler og hører på Adele på repeat;) Men nå er jeg da snart i mål. Ikke med malingsjobben. Men med “testefasen”. Som jo gjerne er det som tar lengst tid …

 

anetteshus-living-room-painting2-04514

 

Grånynaser altså! Er det mulig. Jeg har sikkert 20 forskjellige prøveoppstrøk på stueveggene nå, og stabelen med prøvebokser tååårner seg opp ute på vaskerommet. De nynasene som har sett helt supre ut på dagtid, blir plutselig lilla, blå eller rosa på kveldstid. Spesielt de kalde og nøytrale gråfargene viser seg å “skifte farge” i løpet av dagen her hjemme hos meg. Derfor lander jeg nok på en lys gråtone med et hint av gult. Digger at de varme nynasene er tilbake i trendbildet igjen. Demring og Dempet er ‘frontrunnerne’ (de ser nesten gule ut her, men er altså grå;)

I morgen skal gutta passe Mini så mor kan male. Da blir det ordnings ;) Gleder meg!

 

anetteshus-living-room-painting-04521

 

Nb! Husk at lysvariasjon, ulik fargegjengivelse fra skjermbildet osv. osv. gjør at fargene avviker fra orginalfargen. For eksakt farge be om en fargeprøve hos nærmeste Fargehandel :)

.

Jeg har forresten fått mange spørsmål om hva vi gjorde da vi slipte gulvet.
Du finner “oppskriften” (fremgangsnåte, navn på produkter osv.) HER

.

Nyt fredagskvelden!
KLEM
ANETTE

.

.

4 Comments
 • Emma

  November 13, 2015 at 9:24 pm Reply

  Bara rummet och dörren i sig är så otroligt vackert så vilken färg det än blir tillslut är jag övertygad om att det blir fantastiskt!

 • Elin Haugerud

  November 13, 2015 at 10:48 pm Reply

  Grått er en utfordring ja! Har brukt demring ulike steder i huset! Blant annet på vegger i et rom, og på gulvet i et annet! Elsker den!

 • Elin

  November 14, 2015 at 6:38 am Reply

  Så fint!! Vi elsker det grå! :-)

 • Beate Holm

  November 15, 2015 at 12:50 pm Reply

  Hei.

  Har du sjekket lady jotun sin blogg? Der er det supre tips om valg av grå. Hvilken hvit farge du har på tak, lister etc og fargen på gulvet utgjør en vesentlig faktor for hvilke farger som passer og ikke. Vi har standard hvit, dvs, bomull på listverk og da var det mange farger som utgikk..

  Lykke til?

Post a Comment