SNART AVREISE … Strikke eller blogge?!
Interior, decorating, inspiration, life.
8078
post-template-default,single,single-post,postid-8078,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

SNART AVREISE … Strikke eller blogge?!

Beklager, det er laaangt mellom interiørinnleggene om dagen … Håper dere bærer over med meg?! Det er så mye annet som står i fokus om dagen … Men slik er det vel om sommeren? Jeg lover at alt skal være tilbake til normalen igjen til høsten! Jeg har ingen planer om å gjøre om bloggen til en “helseguru-blogg” eller noe slikt altså;) Nei, snart er det mye spennende interiørinspirasjon å hente her igjen! Jeg har nemlig mange prosjekter som venter;)

Jeg reiser til Island på søndag … Jeg både gruer og gleder meg!! Gruer meg til å være så lenge borte fra guttene mine – gleder meg til å kunne fokusere kun på egen helse og velvære! Det skal bli herlig med trening og bading i varme kilder. Maten derimot, eller rette sagt; fraværet av mat, frister ikke så veldig;) Tarmskyllingene orker jeg ikke å tenke på engang;) Ja, for det er flere!

Blogge eller strikke? Jeg har vurdert litt fram og tilbake om jeg skal blogge når jeg er på Island. Det blir visstnok masse ledig tid – vi anbefales nemlig å ta med bøker, spill og strikketøy:) Bøker skal jeg lese, sikkert noen interiørblader også, men et strikketøy har ikke jeg tatt i siden slutten av 80-tallet, tror jeg?! Så litt blogging hadde jo vært det perfekte tidsfordriv … Men på den annen side vet jeg jo ikke om jeg kommer til å være i form til å blogge? Min lillesøster deltok på detox i fjor også – hun kastet opp og sov utrolig mye, i alle fall den første uka. Men jeg har allikevel bestemt meg for å prøve, ikke minst med tanke på venner og familie som har lyst til å følge ”reisen min”;) Så får vi se hvordan det går …

Alle som har lyst til å følge meg, er hjertelig velkomne til det – de som lengter etter flere interiørinnlegg, må nok smøre seg med tålmodighet … Men hvem vet? Kanskje dukker det opp et og annet interiørinnlegg også?!


Vil ønske alle som er innom en fortsatt strålende sommer!! Jeg håper å få tid til å besøke dere også – bloggbesøk har nemlig blitt litt forsømt i det siste … Det er jo koselig, men jeg har hatt så alt for lite tid! Har en hel haug med mail som venter på meg også! Huff! Har sååå dårlig samvittighet for det! Håper å finne tid til både å skrive kommentarer og å besvare mail de nærmeste dagene…

GOD SOMMER, kjære lesere!!

Klem

37 Comments
 • Vibeke / Mammas Hus

  July 3, 2009 at 10:04 pm Reply

  God tur og masse lykke til!!!

  Her er varmen litt for varm, venter på tordenværet som er meldt og håper det kan lette litt på lufta. Varmen er egentlig grei, men lufta er så tung. :S

  God sommer!!!

 • Frk. T

  July 3, 2009 at 10:23 pm Reply

  Heei Anette!

  Måtte bare inn å ønske deg en herlig sommer og ferie.. Og ser jo nå at ferien skal tilbringes på Island, så da ønsker jeg deg lylle til!! Må være utrolig deilig å rense kroppen på den måten.. Jeg renser kroppen et par ganger i året selv (men med andre og enklere metoder enn hav du nå skal; ) og følelsen etterpå er så deilig..

  Gleder meg til å høre om oppholdet ditt når du er tilbake!

  Klem Frk T: )

 • My home is my Castle - by Kari

  July 3, 2009 at 11:43 pm Reply

  Masse lykke til :)
  Blir spennende å høre fra deg :)

  Ønsker deg en riktig god tur og god sommer :)

  Klem,Kari

 • lavendel mio

  July 3, 2009 at 11:44 pm Reply

  Hei!!
  Et slik opphold kunne jeg tenkt meg:)
  God tur og lykke til,klem:)

 • Anita

  July 3, 2009 at 11:54 pm Reply

  Hei Anette.

  Så spennende med tur til Island, og ikke minst hele opplegget, kjempe spennende.
  Blir gøy å høre hvordan det går med deg.
  Her nyter jeg kvelden på verandaen, god og rosa på leggene etter en dag i sola. Få som regel aldri farge på beina….
  Du må ha en kjempe fin tur, kos deg. Håper du ikke blir dårlig..
  God sommer til deg:)))

  Sommer klem:)
  Anita

 • charm design

  July 4, 2009 at 12:45 am Reply

  Masse lykke til på Island.Er helt sikker på at det kommer til å gå bra for deg.Glem bloggingen en liten stund og konsentrer deg fullt og helt om opplegget på helse farmen.Det tror jeg at jeg vil anbefale deg.Så fantastisk deilig med en slik "utrensing"det tror jeg alle hadde trengt.¨God tur,vi venter på deg og gleder oss til massse spennende innlegg når du er tilbake,klem

 • jordbærpiken

  July 4, 2009 at 12:53 am Reply

  God tur, og lykke til! :) Gleder meg til å høre hvordan det blir der borte. Klem!

 • Lobeliadamen

  July 4, 2009 at 1:06 am Reply

  Hei hei,

  Lykke til på Island og riktig god sommer :-)

  W

 • MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne

  July 4, 2009 at 2:11 am Reply

  God tur til Island og god sommar til deg Anette :)

  Klem M :)

 • Viola

  July 4, 2009 at 8:48 am Reply

  Jag hoppas innerligt att du bloggar så vi fårfölja dina annorlunda hälsoresa..så spännande, ha det så trevligt, klemmer VIOLA

 • Lindas hus

  July 4, 2009 at 9:01 am Reply

  Vil bare ønske deg en kjempe god tur!!!Så gleder jeg meg å lese hvordan det går med deg i Island!!! Vi må ikke bare ha interiørinnlegg hele tiden, noen ganger synes jeg det er godt å lese om annet også!!!Kos deg masse og ikke overanstreng deg hvis du ikke orker å blogge!!! Vi venter på deg uansett vi;O)Stor klem fra Linda

 • Hverdagen vår

  July 4, 2009 at 9:05 am Reply

  Ønsker deg lykke til og håper du får det fint på Island og at du vil føle deg mye bedre etterpå:)

  Klem i fra Eli

 • Jannicke

  July 4, 2009 at 9:10 am Reply

  Ønsker deg lykke til med det du har foran deg.. ;o)

  Og GOS SOMMER til deg også!

  Klem J.

 • Datt

  July 4, 2009 at 12:01 pm Reply

  Jeg ønsker deg sååå lykke til, det høres ut som noe jeg også hadde hatt nytte av, kanskje det blir jeg som blogger fra der neste år…? :P

 • Nina i Paradiset

  July 4, 2009 at 12:24 pm Reply

  Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min!
  Syns du godt kan tipse oss litt om detoxsering i bloggen din jeg da!
  Min kropp er nok ikke verdens sunneste pga div. Pepsi-drikking…..!
  ;)
  God tur!!

 • Marianne

  July 4, 2009 at 12:51 pm Reply

  Leste om Islandsturen! Så spennende! Vi skal jo være 2 uker til i Tyrkia, så jeg håper på en tur på Tyrkisk spa på disse ukene. I dag får jeg pedikyr ved bassengkanten! Deilig med ferie.
  Husk at hvis du vil ha mer velvære når du kommer hjem kan du få teste Galvanic Spa maskinen:)
  GOD TUR!!! Elias hilser til M, og sier at han snart kommer hjem og da kan de spille DS!

  Klem Marianne

 • Kristin

  July 4, 2009 at 5:35 pm Reply

  Riktig god tur:-)
  Du må selvsagt blogge, litt…
  Kristin

 • beauty comma

  July 4, 2009 at 7:25 pm Reply

  Tusen takk for hyggeleg kommentar på bloggen min! Du har fin blogg du òg – tenkte å lage ein kategori med fine skandinaviske landstil/shabby chic-bloggar på linksida mi, der får du plass =)
  God tur til Island og god sommar vidare!

 • Maria Louise

  July 4, 2009 at 9:24 pm Reply

  Hei! Så koselig at du var innom på bloggen vår! Mye familiestoff der for tiden med familie på alle kanter av landet, men etterhvert blir det kanskje litt interiørblogging på meg også med et eldre hus på landet vi nettopp har flyttet til. Spennende! Ønsker deg en god sommer og lykke til:)

  Hilsen Maria

 • Hege

  July 4, 2009 at 9:26 pm Reply

  Riktig god sommer Anette!Og lykke til på Island,skulle gjerne vært der en tur selv..:-)
  Men blogge om det kan du gjøre ETTERPÅ ? – det skal jo være en avslappende periode for kropp og sjel..
  Kos deg masse, klem Hege.
  PS: Jeg tar nok ferie om en ukes tid -greit å samle kreative krefter til høsten, he he!

 • cissan

  July 4, 2009 at 9:43 pm Reply

  Hej!
  Tack för besöket på min lilla blogg. Vad trevligt att du hittade in till mig :)
  Det har inte blivit så mycket bloggat hos mig heller sista tiden, så jag skyller på värmen :)
  Hoppas att du får en fin resa till Island! Jag kikar in här igen.
  Ha det så jättebra
  Cissan

 • liven

  July 4, 2009 at 10:46 pm Reply

  Ønsker deg en fin tur til Island Anette:o)
  kikker innom deg og ser etter nye innlegg jeg:o)

 • LYKKEBO

  July 4, 2009 at 11:00 pm Reply

  Hei-hei:)
  Ønsker deg en riktig god tur tilo Island… Slapp av, nyyyyt, og kos deg:)

  Sommerklem*

 • Margrethes hus og hage

  July 4, 2009 at 11:01 pm Reply

  God tur og lykke til. Håper det blir en positiv opplevelse :)

  Hilsen Margrethe

 • Min stil

  July 4, 2009 at 11:02 pm Reply

  Heisan du. Håper du har en fin ferie. Ang de kurvene som jeg kunne kjøpe på IKEA, så skulle jeg jo gjerne det, hadde det ikke vært for at nærmeste IKEA er 90 mil (!) unna. Får bare håpe det kommer til nord-Norge snart :)

 • Vintage Charm

  July 4, 2009 at 11:25 pm Reply

  Tusen takk for hyggelig kommentar…
  Godt å få tilbakemeldinger fra andre bloggere…. Ja, sørlandet er fantastisk… :) :)
  God tur og god sommer videre.

  -klem fra Linn Anita.

 • Marie

  July 5, 2009 at 12:05 am Reply

  Kom først inn på blogen din nå og jeg elsker den! Den fikk meg bare til å gede meg enda mer til jeg skal innrede mitt eget hus! masse inspirasjon og hente, du er flink :-) hva jobber du som? også må jeg si det var et veldig smart og originalt tema til en blogg! jeg har hvertfall ikke hvert innom noen lignene før.

  fortsatt god sommer!

 • Englefryd

  July 5, 2009 at 12:16 am Reply

  God tur til Island. Håper oppholdet står til forventningene og kan hjelpe deg med helseplagene.

  koselig om vi kan følge litt med hvordan det går underveis.

  klem fra May Britt

 • lilleba

  July 5, 2009 at 11:01 am Reply

  Det skal bli riktig spennende å høre om turen din etterhvert ! Jeg er sikker på at du vil ha godt utbytte av turen, og at velværen ligger i kjølevannet av den.

  Beste hilsen fra Lilleba på Rusk og Rask

 • Veronica's hus

  July 5, 2009 at 12:05 pm Reply

  wow så spennende!

  Super lykke til på Island.
  De hjemme har det nok bra de også skal du se:)

  God sommer til deg.

  klem

 • ~~♥ Mamma Millan ♥~~

  July 5, 2009 at 12:09 pm Reply

  God Morgon!!!atck för rar hälsning!

  a det såå underbart på island!!!

  Ha en jätteskön söndag!
  ~♥Millemamman-Kramar♥~

 • House of Philia

  July 5, 2009 at 5:06 pm Reply

  Vilket fint hus du har! (och soffa, vi har likadana tror jag…)

  Ha en jätte härlig sommar!

  Kram Philia

 • ralfefarfars paradis

  July 5, 2009 at 7:59 pm Reply

  God tur!! Håper det blir et bra opphold for deg!! Har aldri vært på island, så dette høres spennende ut. Håper du blogger litt underveis!!
  Ha en riktig fin sommer;)

 • Camilla

  July 5, 2009 at 8:32 pm Reply

  Heisann! Takk for koslig hilsen inne hos meg :) Det er så kjekt at noen trives hos meg..
  Ha en super duper sommer!! <3
  -Camilla

 • Tyra

  July 5, 2009 at 9:11 pm Reply

  Hei, Anette!
  Så spennende reise du skal ut på nå. Jeg har flere venninner som har hatt en sånn detox-therapy med tarmskylling og hele pakka, følelsen etterpå er fantastisk forteller de,men jeg er ikke sikker på om jeg har viljestyrke og selvdisiplin nok til å fullføre en slik "helveteskur" så jeg nøyer meg med å skylle tarmen med aloevera to ganger i året!
  Island er jo hvertfall et fantastisk utgangspunkt for denne "greia", så det er hvertfall noe å nyte!

  Ha en fin tur, og vi håper det blir litt blogginnlegg om hvordan det går!
  Sommerklem fra CATHRINE

 • GundaM

  July 5, 2009 at 9:51 pm Reply

  Kos deg masse Anette!!! Stress ikke med blogginga for våres del vi stikker inom deg uansett når du kommer hjem igjen;)))

  dette oppholdet så spennende ut, kunne tenkt blitt med på en slik runde etter å ha feriert en ukes tid ved middelhavet emd masse buffeer om kveldene med usunn mat…HUttitu, får trimme innimellom da;)

  Kos deg ha et flott opphold heldige deg,)

 • Mia

  July 5, 2009 at 9:55 pm Reply

  Hei,hei!
  Jeg er veldig fornøyd med bildene ja.
  Vil ønske deg en riktig så god tur til Island.
  Det hørtes forfriskende ut.
  Lykke til og kos deg masse!
  Mia :)

Post a Comment