QUESTIONS, ANYONE?!
Interior, decorating, inspiration, life.
8066
post-template-default,single,single-post,postid-8066,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

QUESTIONS, ANYONE?!

Gøy at sååå mange “følger” Detox-oppholdet mitt på Island! Det er mange som har vært innom de seneste dagene – selv om det er sommerferie!? Fantastisk!!

Jeg har fått en del kommentarer og epost angående detox-behandlingen på Island, og for å spare litt tid, tenkte jeg å svare i et innlegg – det blir enklest slik. SÅ kom gjerne med spørsmål i kommentarfeltet under, så skal jeg svare som best jeg kan;)

Klem

8 Comments
 • Smilla

  July 8, 2009 at 9:15 pm Reply

  Heier på deg!
  Er det kun for "avgiftning" du gjør dette, eller er det også slankekur? Hvordan kom du på ideen?

 • Maria ( Idekroken )

  July 8, 2009 at 9:43 pm Reply

  Ja nå er vi "med deg" hele gjengen innpå her. Hold ut.. og vi vil gjerne høre mer om hvordan dette går ;)
  Klem Maria fra Idekroken

 • Kreoline

  July 8, 2009 at 10:13 pm Reply

  Hei Anette, ser du "peser" deg gjennom, uff og uff. En dag er det over, jeg gleder meg til å få resultatet av "ferien" din. For noen år siden tok jeg en "avgiftningskur" hjemme, det hjalp godt. Det verste må være å ikke få pusse tenner og dusje, dette hadde definitivt ikke vært noe for meg, hihi, er helt avhengig av dusj og tannkost. "Kos" deg videre, håper en klem kan "mette" litt.

 • Anonymous

  July 8, 2009 at 10:25 pm Reply

  Hei. Jeg har fulgt din blogg lenge og synes det er så gøy at du deler ditt opphold på Island med oss. Jeg har et spørsmål, pris, ser på nettsiden at det er i islandske kr, men finner ingen valutakalkulator som regner om fra isnkandske pga "krisen". Det er virkelig et opphold jeg kunne tenkt meg. Lykke til videre med oppholdet og jeg følger med videre! God klem.

 • GundaM

  July 8, 2009 at 11:57 pm Reply

  Jøsses, så spennende .

  Heier på deg og nesten så en får lyst til å prøve selv…Hmmm

 • hml

  July 9, 2009 at 7:34 am Reply

  hei vennen min…
  oj oj oj så utrolig flink du er. tenker så på deg om dagen…..
  vi er så heldige å skal treffe guttene dine på lørdag, gleder oss :O)
  stå på jenta vår, dette håper vi gjør susen!!!

  love love hege

 • Husdraumen/Anita

  July 9, 2009 at 9:50 am Reply

  Hei og takk for hilsen!
  Vi skal sette opp grunnmuren selv, og så blir det tapetsering, gulv og flislegging. Og en del elektikerjobb:)

  Kos deg på tur!

  Smil fra Anita

 • hvorfor ikke...

  July 9, 2009 at 9:52 am Reply

  Spennende å følge deg Anette!
  Lykke til, hva nå enn denne dagen vil bringe;)
  Blåser noen såpebobler oppover…
  som en HEIAhilsen:))fra meg:)))

Post a Comment