PLANLEGGER UTEKJØKKEN
Interior, decorating, inspiration, life.
15992
post-template-default,single,single-post,postid-15992,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PLANLEGGER UTEKJØKKEN

 

.

..

Vi planlegger utekjøkkenen. Ja, det har vi gjort leeenge ;) Men noen ganger får rett og slett enkelte prosjekter lov å ta litt tid her i huset *smiler* Ideelt sett hadde det jo vært veldig ok å få alt på plass med èn gang *utålmodig* Men på den annen side; jeg har mange ganger erfart at det å ‘skynde seg langsomt’ er kan være en fordel. For plutselig dukker det perfekte møbelet opp på et bruktmarked. Eller så kommer man på en veldig smart løsning eller en god ide mens man gynger i skyggen, i den halvferdige kroken – som en gang skal bli utekjøkken med flislagt benk, chimenea, “seiltak” og mange hyggelige sitteplasser :) Jeg koser meg heldigvis veldig med selve planleggingen også. Det er jo halve moroa. Nå er imidlertid den fantastiske utebenken vår klar !! (den venter på oss hos Ulfven) Og når den blir plassert inntil leveggen, da er vi jo halvveis til mål ;)

.

.

Nyt late sommerdager !

.

.

.

.

6 Comments
 • torhild lande

  July 11, 2012 at 3:11 pm Reply

  herlig lyslenke..og lenke med skomaker lookalike lamper..
  ..Hvor får jeg kjøpt sånne..???
  En god ide å la ideene “heve” seg litt før man starter med utekjøkken..
  ..SOM ..du sier det…masse ideer og funn kan dukke opp.Lykke til..

 • Kristin

  July 11, 2012 at 8:04 pm Reply

  Kjempefin moodboard! Virker så koselig og fint med utekjøkken!
  Gleder meg til å se hvordan det blir!
  Sikkert lurt å “skynde seg langsomt” ja, det skulle jeg ha gjort til tider også…
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

 • Merete

  July 11, 2012 at 8:13 pm Reply

  Hei!
  Så herlig med ute-kjøkken:) dette ser jo kjempe bra ut:)
  Spennende å se når det er ferdig:)
  Fortsatt god kveld

  Klem Merete

 • Anja-Elin

  July 12, 2012 at 12:08 am Reply

  Åh, det kjem til å bli så kjempefint! Gleder meg til å sjå resultatet :) Eg driver å planlegger uteområdet vårt også, sjølv om ting ikkje blir ferdig på fleire år, så er det kjekt å drømme og planlegge :) Ein vakker dag.. ;) Skulle gjerne hatt mulig til å knipse i fingrene og vips så var alt der, men da hadde alt allerede vert gjort, så kanskje litt kjedelig det og? Så er enig med deg at det kan vere lurt å skynde seg langsomt :) Da blir det meir perfekt enn at ein berre hopper i ting uten å planlegging. :) Kos deg masse, Anette :) Gode dagar og sol til deg! Godklem

 • Line

  July 12, 2012 at 5:29 pm Reply

  Enig i at det kan være lurt i å skynde seg langsomt Anette:D jeg gjør det med det meste jeg. Haha. Men så blir jeg fornøyd også da!:)
  Flisene fra Ulfven er kjempefine. Jeg vurderer de samme til et litt annet formål, men de er jo stive i pris, så det må jo vurderes.. som alt annet:)
  Det blir spennende med utekjøkken da du. Gleder meg til å se:)
  Sommerklemmer fra Line

Post a Comment