PEONER I POSE
Interior, decorating, inspiration, life.
28915
post-template-default,single,single-post,postid-28915,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PEONER I POSE

anetteshus-7253anetteshus-7261

 

 

Hei, fine dere! Det skjer litt av hvert om dagen. Ingen tvil om at det går mot sommerferie, ikke sant? Jeg får ikke så mye tid til bloggen som jeg skulle ønske. Men jeg prøver å stikke innom så ofte jeg kan.

 

I dag har jeg gått en liten runde i hagen. Jeg er sååå lei meg for at rose- og hortensiabusker ikke har overlevd den nådeløse, kalde vinteren. Spesielt sørger jeg over hagens ‘pride and joy’; lavendelen – som nå bare er tørre pinner. Ingen nye skudd. Overhode ;) MEN peonene er finere enn noen gang! Å, for en lykke å kunne hente inn store, rosa skjønnheter fra egen hage!

 

TIPS! Flere enn meg som samler på gråposer? Plasser blosmtervasen i en vakker gråpose – dekorativt og litt annerledes på bordet!

 

 

Ha en glad tirsdag!
STOR KLEM

20130603-081007.jpg

 

 

 

5 Comments
 • Harmony

  June 11, 2013 at 2:35 pm Reply

  Qué preciosidad, enamorada me he quedado de esta imagen.
  Bss

 • mitt og vårt hjem

  June 11, 2013 at 8:05 pm Reply

  Lekkert,elsker peoner<3
  Tenk å ha dem i egen hage da:)

  Fin tirsdagskveld til deg:)
  Klem Siv Mette

  • ANETTESHUS

   June 11, 2013 at 8:08 pm Reply

   Takk for koselig hilsen, Siv Mette <3 ja, det er først denne sommeren jeg føler jeg “kan ta meg råd” til å plukke med meg noen inn :))

   Fin tirsdagskveld til deg også!
   STOR KLEM

 • Line

  June 11, 2013 at 8:31 pm Reply

  Oi, heldig du er som har de fiiiningene i egen hage ♥
  Lekkertsmekkert med gråposer, samler jeg og:))

 • Sofie

  June 11, 2013 at 9:16 pm Reply

  Knallstilig! Skal definitivt prøves!

Post a Comment