PÅ ØNSKELISTA // KULE LAMPER
Interior, decorating, inspiration, life.
47095
post-template-default,single,single-post,postid-47095,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PÅ ØNSKELISTA // KULE LAMPER

anetteshus_lamper

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

.

… jeg har nok litt dilla på lamper. Jeg flytter (og bytter) ofte. Over finner du noen av mine favoritter akkurat nå. En god mix; lamper som er snille mot lommeboka + lamper man kanskje blir nødt til å ønske seg leeeenge …

I år ønsker jeg meg opplevelser og masse tid med mine kjære mer enn noe annet (Ja, det er helt sant) Men det er er alltid hyggelig å kunne tipse om fine julegaver! Og hvis det skulle ligge en pakke under treet i år, hadde ikke en lampe i gyldent metall vært helt feil;) Med marmor kanskje. Eller gjerne en pendel med farget eller klart glass. Fant du en favoritt?

.

.
KLEM
ANETTE

.

1 Comment

Post a Comment