OG DET BLE LYS!
Interior, decorating, inspiration, life.
48673
post-template-default,single,single-post,postid-48673,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

OG DET BLE LYS!

ANETTESHUS-mars-06988

 

Mini har endelig oppdaget at han har et helt eget rom! Haha. Dette er jo kun flaut. Men fram til nå, altså godt over et år, har vinduene i dette rommet vært dekket av sorte søppelsekker! Kanskje ikke så rart at han ikke har oppdaget noe, stakkars lille. For her inne har det vært stummende mørkt. Hele døgnet. Jepp, du som har barn nikker kanskje anerkjennende allerede. ‘Stummende mørke’ gjør jammen susen, det, hvis poden ikke forstår sitt eget beste og lett prioriterer lek i stedet for søvn ;) Han sover jo bra nå altså. “Bra nok”, i alle fall. Men jeg har ganske enkelt ikke turt å fjerne plastikken, i frykt for at han da ikke vil sove på dagen. For hvor lett er det egentlig å falle til ro på et rom fullt av leker? Og hvor trøtt kan en mamma egentlig bli?

 

 

ANETTESHUS-mars-06944

 

Heldigvis har det gått overraskende greit! Søvn er fremdeles et must, selv med tipi og lekekasser fulle av storebrødrenes gamle biler faretruende nært senga. Forresten, det er koselig å kunne be dere en tur inn igjen også! Rommet er fremdeles nytt og “krøllete”, som dere ser. Men det kommer seg! Jeg er fremdeles veldig glad i fargene her inne. De gjør seg forresten sååå mye bedre i dagslys ;)

 

ANETTESHUS-mars-06950ANETTESHUS-mars-07013

 

 

Tepper fra ELLOS Home (sponset lenke)
Lazy Long Dog fra SPRELL
Lekekasser fra Bloomingville
Tipi fra GRANIT
Poster fra SILKE BONDE
Linpute H&M Home 
Tapet fra Ferm Living

Ha en herlig mandagskveld!
Nå er det tid for sofakos og ‘House og cards’ her i huset …
KLEM
ANETTE

Tags:
No Comments

Post a Comment