NYÅPNING; ALBERTINES VERDEN 
Interior, decorating, inspiration, life.
15331
post-template-default,single,single-post,postid-15331,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NYÅPNING; ALBERTINES VERDEN 

 

 Foto: albertinesverden 

Jeg besøkte fineste Albertines verden forrige uke.. Endelig! (Jeg har mange ganger beundret de fine bildene av Ann-Helens julepyntede butikk og tenkt at; NÅ! Nå  jeg ta meg en tur ! ) Ekstra hyggelig var det derfor å få lov til å ta turen i anledingen nyåpningen i nye, fine lokaler midt i hjertet av gågata i Askim Da hadde det vært malt, hamret, spikret, borret, skrudd, dyttet, flyttet og sjauet i ukesvis. Og jammen var det blitt stilig! Det synes også alle trivelige kunder / nye og gamle besøkende som tok turen innom “the grand opening day” :)

(jeg har syk mac om dagen, så jeg har bare lånt et par bilder av Albertines verden) Men Ann-Helen tar dere med en runde rundt i den fine, nye butikken i dette innlegget.

 

 

Fortsatt fin kveld !

 

Tags:
No Comments

Post a Comment