… når mini er sjefen
Interior, decorating, inspiration, life.
44752
post-template-default,single,single-post,postid-44752,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

… når mini er sjefen

anetteshus-mini-03358

 

Hei, god torsdag!

.

… i disse instagramtider er det umulig å ikke bli superimponert over alle som er misunnelsesverdig flinke til å holde hus og hjem “instagram-ryddig” til en hver tid! Hjelpe meg, det er noe jeg bare kan drømme om om dagen;) Vi har jo fått ny sjef i huset, noe absolutt hele huset bærer preg av! Leker ligger strødd på gulvene, lekegrinda har fast plass på kjøkkenet, i gangen står vogna parkert og bleier, sutter, gulpekluter, grøtskåler, vårservietter, klær (ja, jeg kan fortsette i det uendelige) dukker opp på de merkeligste steder! Joda, man kunne jo selvfølgelig “jukse-ryddet” (les: ryddet litt i en krok), men alt havner overraskende raskt tilbake på samme plass;)

.

Dette er nok noe av grunnen til at jeg er litt fraværende. Det blir rett og slett ikke knipset så mange bilder. Det er i alle fall ikke noe jeg prioriterer om dagen. Eliasen vår er blitt 9 måneder allerede! Tiden går så alt for fort. Man må “skynde seg” å nyte alle de “rotete” dagene og alle de fine øyeblikkene – selv de slitsomme, søvnløse nettene. Dette har vært, og er, en uberskrivelig fin tid! Ingenting kan måle seg med tiden sammen med tjukkabolla’n min.

..

 

 

… muligens noen som kjenner seg igjen?
,
Ha en fin ukeslutt!
KLEM
ANETTE

.

.

Tags:
6 Comments
 • Refleksjon på livsvegen

  September 17, 2015 at 8:20 pm Reply

  Vakre vesle!
  Nyt! Det går alt for fort.

  klem :-)

 • Bjørg

  September 18, 2015 at 7:36 am Reply

  Herlig, det er det som gjør eit hus til ein heim :)

  • ANETTESHUS

   September 19, 2015 at 10:13 pm Reply

   Javisst, Bjørg. Er så enig med deg! … bakdelen er at det sjelden blir tatt bilder. Men pytt! ;)

   Fortsatt deilig helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Tone

  September 18, 2015 at 12:16 pm Reply

  Har fått nr 3 jeg også, og kjenner meg igjen i at det blir rot overalt for tiden. For ikke å snakke om våte hjulspor over parketten også:) Men det er en tid for alt, vil heller kose med babyen min enn at huset alltid skal skinne:)
  Kos deg med lillegutten din, og god helg;)

  • ANETTESHUS

   September 19, 2015 at 10:12 pm Reply

   Hei, Tone. Takk for koselig hilsen <3 Og grattis med nr. 3! Er det ikke fantastisk!?

   Hihi. ja, jeg kjenner meg igjen. Men det er jo et deilig kaos! Tross alt.

   Fortsatt fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Littlefew

  September 23, 2015 at 4:07 pm Reply

  Ohhh nice pic Annete!!!! sorry but I don´t understand your lenguage and what you white on your post! (I´m Spanish). Is he your son? He´s so cute!
  I follow your blog and love your photos!. So I also love nordic desing and have a cute daughter too, Emma, if you wanna see my last pics of her, I´ll be happy if you wanna see them at http://littlefew.blogspot.com.es/2015/09/ready-for-winter.html

  Have a nice day!!! ;)
  Laura * Littlefew Blog

Post a Comment