NÅ ER JEG MODIG!
Interior, decorating, inspiration, life.
42402
post-template-default,single,single-post,postid-42402,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NÅ ER JEG MODIG!

 

anetteshus-livingroom-00836kollasj-nystue-anetteshus

– tapetptrøve på vegg : ypsilon, design: arne jacobsen –

 

Jeg vil tørre å påstå, at til tross for at årets interiørtrender roper ‘mer FARGER!’, er hjemmene våre HVITERE enn noen gang. Eller?! Jeg er egentlig ikke så overrasket. Hvitt er klassisk og tidløst og danner det perfekte bakteppet for alle type møbler og stiler. Men skaper ikke hvite gulv og vegger også det heeelt ideelle fotostudio? ;)) Altså, jeg tror ikke vi først og fremst innreder hjemmene våre med tanke på at det skal taes bilder av. Og deles. Men bildene våre, og ikke minst feeden vår, blir da unektelig mye finere med et hvitt bakteppe? Jeg liker i alle fall å kalle det “instagrameffekten” ;)

 

… men nå har jeg altså bestemt meg for å være skikkelig modig og gå ‘motstrøms’ – eller var det ‘medstrøms’? Hihi, å tapetsere alle veggene i stua grønne er kanskje ikke verdens mest revolusjonerende interiørstunt. Det kommer vel an på øyet som ser – men ‘litt’ modig synes jeg i alle fall selv at jeg er. Gleder meg til å få både mønster og farge på veggen!

.

Hvilken farge har du på veggen tro?
KLEM
ANETTE

.

7 Comments
 • Julia

  April 27, 2015 at 6:50 pm Reply

  Hei Anette og takk for at du deler så mye inspirasjon med oss. Jeg har lenge gått med tankene på å male stueveggene i fargen minty breeze. Og så fikk jeg skikkelig lyst på den tapeten fra Arne Jacobsen du viser. Har du sett noe nærmere på hvordan minty breeze og den tapeten passer sammen? Lurte på å ta et par vegger med den :)

  • ANETTESHUS

   April 27, 2015 at 7:24 pm Reply

   Hei, Julia! Tusen takk for koselig hilsen <3

   Jeg har et møbel som skal males, enten med Rullestein eller Minty Breeze, har ikke bestemt meg ennå;) Fargen er superfin ! … jeg har dessverre ikke fått testet sammen med tapeten ennå, men begge begge er i samme nyanse så jeg vil tro det går fint :) lån med deg en tapetrull og en prøveboks hjem, og se hvordan fargebe oppleves i løpet av dagen! klem på en mandagskveld ;))

 • Stine

  April 27, 2015 at 9:27 pm Reply

  Blå vegger i stua vår, og ingen hvite vegger i huset ellers heller! Anbefales – veldig lunt :)

  • ANETTESHUS

   April 27, 2015 at 10:10 pm Reply

   blått er nydelig ! ikke mange hvite veggen igjen her hos oss heller ;) kun kjøkkenet …

   fortsatt fin uke til deg!
   KLEM

 • Julia

  April 27, 2015 at 9:35 pm Reply

  Takk for svar :) Det skal jeg gjøre!

 • Jane

  April 27, 2015 at 9:55 pm Reply

  Så spennende med nye farger, gleder meg til å resultatet! Hadde ikke turt selv ;D
  Har et spørsmål, vi skal ha Norsk Stjerne fra Historiske Fliser i gangen og tenkte å ha en lys vegg med gråtone på veggen (panel, har du en farge å anbefale? Hvordan ville kanskje Rullestein være inntil?
  Hilsen Jane

  • ANETTESHUS

   April 27, 2015 at 10:08 pm Reply

   Hei, Jane! Takk for koselig hilsen! Er litt spent, jeg også;D

   … vi har de samme flisene på hytta. på veggen har vi anetteshus:Skyfri himmel. den er laget med tanke på akkurat de flisene ;) lys, støvet blå. hvis du ønsker en grånyanse tror jeg både rullestein og skygge vil passe fint! gjør et prøveoppstrøk eller 3 før du bestemmer deg.

   masse lykke til!
   KLEM

Post a Comment