MITT NYE, GAMLE SKAP
Interior, decorating, inspiration, life.
6595
post-template-default,single,single-post,postid-6595,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MITT NYE, GAMLE SKAP

Etter at vi storryddet og ommøblerte i 2.etg for en stund siden, manglet vi plutselig et skap på kontoret;) Og der vi ha nok oppbevaringsplass til bøker, magasiner, permer osv. På Finn fant jeg heldivis et gammelt, sjarmerende skap – akkurat smalt og grunt nok til at det får plass på kontoret, inntil veggen bak skrivebordet.

Enn så lenge får skapet stå i den “tomme kroken” i stuen. Det passet så fint der. Egentlig skal det stå en rund kakkelovn her, men den ovnen lar visst vente på seg *smiler*

Vil dere se skapet?!

Tenk at man kan bli så happy av et gammelt skap?! Jeg er nesten forelsket *ler*

Skapet er gammelt og slitt i “finishen”, som dere ser så det må nok males – ingen vei utenom desverre;) En lingråaktig nyanse, tenker jeg det blir ... Jeg elsker fasongen på skapet. Det er ikke så stort og “tungt”. Og kronen på toppen er vakker!! Tror jeg kommer til å gjøre noe “morsomt” med de litt spesielle speilene på dørene også;)

Ha en fortsatt fin tirsdag!!

p.s. Tusen takk for alle supre tips til nytt utfordringstema nå må jeg bare summere litt og se hva vi kommer fram til;)

Klem klem

No Comments

Post a Comment