MIMRING MED SVENNGÅRDEN!
Interior, decorating, inspiration, life.
48664
post-template-default,single,single-post,postid-48664,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED SVENNGÅRDEN!

SAM_7174

 

// “MIMRING MED …” er en serie innlegg hvor jeg mimrer litt med gamle, gode bloggvenner om den første tiden som interiørblogger, da “alle kjente alle”. Mange blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause. Håper du også synes det er trivelig med et gjensyn, eller kanskje du oppdager en ny blogg! Heng med! 

 

profil.svengården

 

I dag skal vi endelig mimre litt igjen! Og denne gangen med Amalie, som bor i et utenomjordisk vakkert hjem i Eidsvik utenfor Ålesund. Hennes hjem ble kåret til ‘Norges vakreste hjem’ i 2011. På bloggen SVENNGÅRDEN deler hun ulike interiør- og oppussingsprosjekter, og ikke minst masse inspirasjon fra byggingen av drømmehytta. Og hjelpe meg, den hytta blir lekker! Er det noe denne dama ikke mestrer? Si hei til Amalie …

 

SAM_7734

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger? 

Å bli en del av det store nettverket som interiørbloggerne hadde på den tiden! Det å bli kjent med menneskene bak bloggene som jeg hadde fulgt med på var utrolig hyggelig! Og siden vi var interiørbloggere var det ikke alltid vi kjente igjen ansiktene til hverandre, så når vi presenterte oss presenterte vi oss med bloggens navn fremfor vårt eget – morsomt å se tilbake på!

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg var treig med å oppdage bloggverden, men når jeg oppdaget den så jeg raskt at dette kunne være et perfekt sted å “samle alt”. Jeg hadde jo tatt før- og etter bilder lenge før bloggen ble til, og hadde utrolig mange mapper med inspirasjon lagret. Når jeg fikk opp øynene for blogger skjønte jeg raskt at dette kunne bli en fin plass å lage en “interiørminnebok”. At det etterhvert ble en populær blogg for andre å lese hadde jeg så absolutt ikke sett for meg – noe som ble en veldig hyggelig bonus!

 

3. Hva blogger du mest om?

Siden vi har et hus fra 1934 har det i hovedsak vært oppussing og renovering over hele linja. I begynnelsen “skravla” jeg i tillegg om alt mulig annet innimellom bildene, men etterhvert som lesertallet gikk kraftig opp skjønte jeg at nå var det mer enn bare folk jeg kjente som leste, og trengte kanskje ikke legge ut om alt som foregikk. Nå har det jo gått mye i hytte på bloggen siden den står ferdig, litt jobb og litt inspirasjon innimellom, men det er i hovedsak interiøret- og prosjekter her hjemme som står i fokus.

 

SAM_7605

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

Interiørstil, blogging eller livet generelt
Interiørstilen min har jeg i bunn og grunn holdt på, selv om den stadig er i utvikling. Det er stor forskjell på å endre interiørstil og å utvikle den!
På selve bloggfronten har det jo skjedd en hel del. Bloggen har også utviklet seg fra å bare være en privat minnebok, til et “nettsted”. Det er takket være bloggen at jeg har kommet meg hit jeg er i dag. Både jobb og karriere har blitt slik det er pga den – noe jeg er ekstremt takknemlig for.

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Før var det jo sånn at “alle” vi interiørbloggere hadde samme greie til tider. Enten det var en Corokia plante eller et spesielt duftlys – så dukket det opp på bloggene våre.
Nå er det ikke helt sånn lengre føler jeg, og personlig får jeg mettet behovet med å endre på ting hele tiden siden jeg jobber som interiørdesigner – noe jeg synes er HELT greit.

 

6. Er det noe du savner fra tiden som blogger?

Jeg savner det store nettverket vi hadde og kontakten mellom oss interiørbloggere. Bloggtreffene (som av en eller annen grunn plutselig tok slutt) er byttet ut med PR-eventer og jobb for mange, og jeg savner noen av de gode gamle bloggerne som la bloggen på hylla.
Bloggen er en så enormt stor del av meg, så å kutte ut den føles helt unaturlig.
Som nevnt der det takket være den at jeg får- og har fått alle mulighetene innen interiør – både privat og på jobb. Og dessuten elsker jeg det jeg driver med!

 

SAM_7073SAM_7765

foto: svenngården

Besøk Amalies flotte blogg.
– følg på instagram.

 

Ha en herlig tirsdag!
Og takk for at du tok turen innom <3

KLEM
ANETTE

 

PS. DEN HELDIGE VINNEREN
AV VÅRENS NYHETER FRA NYBLOM KOLLÈN BLE
Hilsen Sigfrid Pettersen fra Hafrsfjord
GRATULERER!

 

Tags:
2 Comments
 • Ann-Helen

  May 2, 2016 at 8:11 pm Reply

  Hei Anette! Har et spørsmål ang. utesofaen din, den fra ikea vet du. Er du fornøyd med komforten? Er den god å sitte i?

  Mvh Ann-Helen

  • ANETTESHUS

   May 3, 2016 at 11:04 pm Reply

   Hei, Ann-Helen. Ja, vi er veldig fornøyde med den! Det beste er at vi de ulike modulene kan settes sammen på flere ulike måter; solsenger, daybed, laaang sofa osv :))

   KLEM
   ANETTE

Post a Comment