MIMRING MED HEM OCH LYCKA
Interior, decorating, inspiration, life.
50515
post-template-default,single,single-post,postid-50515,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED HEM OCH LYCKA

a3I forbindelse med bloggens 10-årsjubileum, har jeg laget en serie innlegg, “MIMRING MED …”, hvor jeg mimrer litt med gamle, gode bloggvenner om den første tiden som interiørblogger, da “alle kjente alle”. Mange blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause. Håper du også synes det er trivelig med et gjensyn –  eller kanskje du oppdager en ny, herlig blogg! Heng med! 

 

… som fersk interiørblogger ble man utvilsomt superinspirert og ikke minst veldig glad i de svenske interiørbloggerne.  De svenske jentene var erfarne og “superproffe i gamet”. Maria, eller Mia, med den fine bloggen Hem och Lycka, var en av disse, og en av de første bloggerne jeg ble “kjent med”! Mia blogger fremdeles om livet på landet, den fine nettbutikken sin Ellis Corner, familieliv, renovering og interiør. Pluss kampen om å få barn nummer 2. Si hei til Mia …

a9

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger? 

Jeg syntes det var så morsamt att begynne å blogge, å finne nye venner og få et socialt kontaktnät med personer som hade samma intresse som jeg. På den tiden var vi ikke så mange så vi blev som en liten familie syns jeg! En koselig liten familie. Det er lite nostalgi!

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg flyttade fra en leilighet till en annan og med det föddes et nytt intresse för interior. Jeg har alltid varit intressert men ikke på den måten som da når vi fikk ett bedre boende. Vi var et litet gäng tjejer som kente varendre litt som startade ungefär samtidlig og det blev en social måte att umgås på. En ny måte till å finne venner och snakke om det jag likte allre mest – interior.

 

3. Hva blogger du mest om?

I begynnelsen den nye leiligheten men interior i det heltatt. Nå det nye huset, interior fremdeles, min butikk og vardagsliv med min familie. Min interiörstil er endret fra New England till nå lantligt vitt.

a6a2

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

Siden bloggstarten för 9 år siden har jeg startat butikk, fått en liten pige og flyttat till hus som vi har renovert. Nå försöker jeg få en pen trädgård med massvis av nydelige blomster!

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Jeg har a thing for loppis og elsker å finne gamla skönne ting till huset vårt. Alt ifra porslin till gamle pallar og jeg liker å mixe nytt og gammelt!

 

6. Har du gjort deg noen tanker om hvorfor du fremdeles blogger?

Jeg blogger fremdeles fordi jeg syns det er morsamt og jeg liker den venskapen man får genom både blogg och instagram. Jeg finner meget inspiration genom bloggar og håper jeg og kan göre det litt för andre. Idag har instagram tagit över meget men jeg syns det väger upp varendre godt. Men jeg savner den tiden för 7-9 år sedan då vi ikke var så mange og man fick bedre kontakt, bloggverlden var ikke så fancy som idag. Det var lettere da och svårare nå.

 

a7 a4

Alle foto: Hem & Lycka

 

 

Besøk Mias herlige blogg, Hem ock Lycka
– følg på instagram.

 

Takk for besøket. Ha en fortsatt herlig sommerkveld!
Ps. du finner alle “MIMRE-innlegg” HER.

KLEM
ANETTE

 

Tags:
2 Comments
 • Hem och Lycka

  July 21, 2016 at 7:51 am Reply

  Tack snälla för ett så pent inlägg! Klem Mia

  • ANETTESHUS

   July 21, 2016 at 10:45 am Reply

   Takk søte deg, for at jeg fikk lov til å mimre litt med deg!

   STOR KLEM
   – fortsat fin sommer til deg!

Post a Comment