MIMRING MED ‘EDDAS KREATIVITETER’!
Interior, decorating, inspiration, life.
48867
post-template-default,single,single-post,postid-48867,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED ‘EDDAS KREATIVITETER’!

edda14

 

// “MIMRING MED …” er en serie innlegg hvor jeg mimrer litt med gamle, gode bloggvenner om den første tiden som interiørblogger, da “alle kjente alle”. Mange blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause. Håper du også synes det er trivelig med et gjensyn, eller kanskje du oppdager en ny blogg! Heng med! 

 

eddaprofil

 

… etter hvert som vi ble flere interiørbloggere, ble det mer og mer vanlig med trivelige bloggtreff av ulike slag. Det var både spennende og veldig, veldig trivelig å endelig treffe fine bloggvenner “live”! Elin, med bloggen EDDAS KREATIVITETER, var en av disse. Hun bor i Oslo og kan rett som det er dukke opp på  Grünerløkka eller bak et bord med vakre antikviteter på Birkelunden .Elins blogg er for tiden “nedlagt”, som hun selv sier. Men ta allikevel turen innom! Her finner du mange nydelige bilder og en herlig miks av moderne, litt bohemian, litt retro og vintage. Si hei til Elin …

 

edda13

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger? 

Det jeg husker best er at miljøet var så lite, og det var et mer felleskap på tvers av stil som hver blogg hadde …

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge etter at den yngste søsteren min begynte å blogge. Og interiør har jeg jo alltid hatt en stor interesse for, så derfor ble det en interiørblogg :)

 

3. Hva blogger du mest om?

Jeg er veldig opptatt av gjenbruk, så jeg blogger ofte om det jeg finner jeg på loppis og i bruktbutikker – ikke bare gamle antikviteter, men også nyere ting og vakre designobjekter.

 

edda6edd8

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

Etter at jeg vant konkurransen ‘Tolk trendene’ i 2014, gikk luften litt ut av meg. Men jeg har planer om å komme tilbake denne våren. Tar nå kurs/ skole om interiørinnreder. Det er veldig gøy!

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Jeg maler både vegger og møbler i en nydelig blågrå farge fra Flügger som heter Designgrå. Og så har jeg dilla på grønne planter, kaktuser og sukkulenter. Svømmer snart over her!

 

6. Er det noe du savner fra tiden som blogger?

Jeg savner bloggtreffene og at det var mere uhøytidelig og moro.

 

edda3

alle foto:Elin Pettersen

 

Besøk Elins flotte blogg.
– følg på instagram.

 

Riktig god tirsdag til alle herlige anetteshus-lesere!
Og takk for alle fine tilbakemeldinger på disse ‘mimring med … ‘-innleggene!
Veldig gøy at flere synes det er trivelig med litt mimring :)

 

KLEM
ANETTE

Tags:
1 Comment
  • Miss Mette

    April 6, 2016 at 4:38 pm Reply

    Hei Elin ? Jeg elsker – og savner bloggen din – og det var så koselig å lese her at du kommer tilbake ??? Nydelig blogg, fargerikt og anderledes & ikke minst vakre bilder ? Gleder meg stort til du er tilbake… Flott innlegg, Anette – og et koselig mimring ?

Post a Comment