MIMRING MED CARINA OLANDER
Interior, decorating, inspiration, life.
48900
post-template-default,single,single-post,postid-48900,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING MED CARINA OLANDER

1

 

// “MIMRING MED …” er en serie innlegg hvor jeg mimrer litt med gamle, gode bloggvenner om den første tiden som interiørblogger, da “alle kjente alle”. Mange blogger fremdeles, andre har lagt blogghatten på hylla, en del har tatt en liten pause. Håper du også synes det er trivelig med et gjensyn, eller kanskje du oppdager en ny, herlig blogg! Heng med! 

 

profil-carina

 

… som fersk interiørblogger ble man utvilsomt superinspirert og ikke minst veldig glad i de svenske interiørbloggerne.  De var erfarne og “superproffe i gamet”. Knalldyktige Carina, med bloggen Made In Persbo, var en av disse herlige damene! Tusenkunseren Carina bor i Trollhättan, er utdannet flymekaniker, men jobber nå som fotograf og interiørstylist. Ja, du har sikkert oppdaget at navnet hennes titt og ofte dukker opp i både svenske og norske interiørblader :) Carina har også egen nettbutikk, her finner du vakker fotokunst og nydelige posters. Si hei til Carina …

 

5

 

1. Hva husker du best fra den første tiden som blogger? 

Att jag som varit övertygad om att bloggar inte var något för mig blev så positivt överraskad av alla dessa fina bloggar jag upptäckte. Så fel jag haft i min förutfattade mening.

 

2. Hvorfor begynte du å blogge?

Det var en ren slump. Jag var aktiv på en fotosida som en dag låg nere, och jag som satt där full av iver att få visa upp mina senaste bilder. Det slutade med att jag i ren frustration hade startat en blogg där jag laddade upp bilderna istället. Sen var det bara att köra på! :-)

 

3. Hva blogger du mest om?

Det är mestadels bilder från mina interiörjobb när de publicerats i magasinen.

 

2 4

 

4. Kort oppsummert; hva har skjedd siden bloggstarten?

När jag startade bloggen var fotografierna grunden och det var mest naturfotografier som jag fotograferat dittills. Men jag hittade många fina interiörbloggar och mitt intresse för det tog fart. Jag fick ganska snabbt fina bloggvänner som idag är några av mina närmaste vänner även IRL. Det är tack vare bloggen jag vågat satsa på en ny yrkesbana som interiörfotograf.

 

5. Hva er din favoritt-interiør-dille om dagen?

Oj så svårt! Det snurrar febrilt i huvudet här nu men jag vet inte om jag klarar av att välja ut en enda favorit. Det får nog bli en växt jag köpte tidigare i vintras som har tjocka sammetsmjuka blad i mörkt röd/grönt med ljust grå/grön ådring på bladen. Vet inte vad den heter men jag är så glad att jag hittade den och att den fick följa med hem.

 

6. Har du gjort deg noen tanker om hvorfor du fremdeles blogger?

Det har varit och är svårt att få tiden att blogga regelbundet och jag har för åratal sedan slutat att ha dåligt samvete över att det inte kommer upp ett nytt inspirerande inlägg på bloggen varje dag. Det jag bloggar mest om är jobben jag gör men jag vill få mer tid över till att göra mer personliga blogginlägg framöver. Där jag visar mer från mitt hem och livet här på landet.

 

3

Alle foto: Carina Olander

 

Besøk Carinas flotte blogg, Made in Persbo
– følg på instagram.

 

Takk for besøket. Ha en fortsatt fin lørdag!
Ps. du finner alle “MIMRE-innlegg” HER.
KLEM
ANETTE

Tags:
2 Comments
 • Charlotte Ohlson Bresciani

  April 3, 2016 at 8:18 am Reply

  Ja man har bloggat i många år nu och känner igen det du skrev att alla kände alla i början :-) Kul läsning och vilken vårinspiration i bilderna. Ska kika in på hennes blogg nu! Kram och hoppas ni mår bra!

 • Luisa Fernanda del Mar

  April 5, 2016 at 12:53 pm Reply

  Så fint å lese litt mimring <3
  Håper du har en fin dag!

Post a Comment