MIMRING / Den spede begynnelsen …
Interior, decorating, inspiration, life.
48383
post-template-default,single,single-post,postid-48383,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MIMRING / Den spede begynnelsen …

mimring-1

 

Hei! DA er vi i gang! Bloggen fyller 10 år nå i mars, og jeg gleder meg veldig til å feire og mimre litt med dere! Forhåpentligvis vil gode, gamle lesere, som har fulgt bloggen lenge, kunne huske tilbake. Nye lesere blir kanskje kjent med meg på en litt annen måte. Uansett; det blir gjensyn med alt fra gamle bilder og oppussongsprosjekter, til sykehusbesøk og herlige bloggdamer! Og fine giveaways, ikke minst.

 

The good old days. Den første tiden som interiørblogger. Haha. Vel, en interiørblogg kunne det vel neppe kalles. Se for dere en heeelt hvit side med diverse linker til byggrelaterte nettsider, litt hulter til bulter. Jeg ante ikke hva en blogg var. Det var nok først og fremst et innmari smart sted å samle linker og inspirasjon, ettersom vi så smått var i gang byggeplanleggingen. På let etter info om vinduer, dører og snekkerfirmaer, dukket det etter hvert opp en helt egen verden av inspirerende blogger, både norske og svenske (ps. svenskene var mange, og superproffe sammenlignet med det lille bloggmiljøet i Norge;) De delte alt fra interiør, til hobbyprosjekter og strikking. Og til og med BILDER! Og sånn startet det. Jeg fant fram kameraet for å dele litt fra byggeprosessen vår. Mørke, gule, bitte små bilder. Rett fra kameraet. En liten byggedagbok på nett. Anettes hus. Jepp, et mer passende eller avansert bloggnavn trengtes ikke den gangen ;) At man etter hvert skulle bli kjent med så mange herlige mennesker med samme interesse, få fantastiske lesere som ville følge byggeprosessen og fine, oppmuntrende kommentarer på veien, dét hadde jeg i alle fall ingen anelse om! *takknemlig*

 

mimring-kollasj

 

For en fin reise det har vært!
Ta gjerne turen innom i morgen også, da mimrer vi litt igjen;)
Vi sees!

 

KLEM
ANETTE

 

… forresten, det hadde vært så gøy med et lite pip
fra lesere som kanskje husker noe fra den første tiden.
Var du en av de kanskje?

 

 

 

Tags:
18 Comments
 • Fru R.

  March 9, 2016 at 11:36 am Reply

  Gledings :-) Klem fra Mette

  • ANETTESHUS

   March 9, 2016 at 2:06 pm Reply

   Hei, Mette <3 Haha. Så bra !

   Takk for “pipet”!
   Fortsatt fin onsdag!
   KLEM
   ANETTE

 • Anette Gjerald

  March 9, 2016 at 1:54 pm Reply

  Gratulerer med 10 års jubileum? Jeg har fulgt deg i ca 9 år, en fin reise med flotte bilder og gøy lesing! Digger stilen?
  Klem

  • ANETTESHUS

   March 9, 2016 at 2:05 pm Reply

   Hei, søte deg! Tusen takk. Og så fantastisk at du har vært med hele veien!! Fine, gamle, trofaste lesere har en helt spesiell plass i hjertet mitt <3

   Stor klem tilbake
   ANETTE

 • Amalie Fagerli

  March 9, 2016 at 6:46 pm Reply

  Hei Anette!

  Jeg har fulgt deg i rundt 6 år (først da fant jeg ut hva en blogg var ;) – og siden har jeg fulgt deg!
  Du inspirerte meg til å starte med bloggingen selv, og det er jeg utrolig takknemlig for❣
  Takk for mange år med utrolig masse fin inspirasjon (jeg elsker huset- og stilen din!), og jeg gleder meg til fortsettelsen!

  Stor klem fra meg❣

  • ANETTESHUS

   March 9, 2016 at 7:26 pm Reply

   Tusen takk, søte deg, for kjempekoselig hilsen! Så glad man blir <3 Veldig gøy at du har “hengt med” så lenge :)

   klemmer fra meg!

   forresten, jeg sendte deg en mail for noen dager siden. fikk du den tro?

   • Amalie Fagerli

    March 9, 2016 at 9:57 pm Reply

    Oida! Nei, jeg har ikke fått mail fra deg.. Hvor kan den ha tatt veien mon tro?
    Du kan jo prøve igjen: post@amaliefagerli.com , ellers så finner du meg på FB om du heller vil sende en melding der? :)

 • Berit

  March 9, 2016 at 9:19 pm Reply

  Vi bygget hus samtidig,og gjett om jeg fikk inspirasjon av deg;)Med gamle dører og høyt listverk. Takk for inspirasjon fra deg;)

  • ANETTESHUS

   March 12, 2016 at 12:38 pm Reply

   Heil, Berit! Takk for veldig koselig hilsen <3 Så gøy at jeg kunne være til litt inspirasjon :) Jeg er fremdeles veldig glad i listverket og de gamle dørene mine, så glad jeg tok det valget – selv om det ble litt ekstra pes :)

   Ha en fortsatt riktig fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Marianne

  March 10, 2016 at 9:13 pm Reply

  Gratulerer så mye! Ja, det var tider! Jeg falt for sofaen din og spurte hvor de var kjøpt, og så spent vi var på hvordan du så ut, du hadde aldri bilder av deg selv:) tror første bildet var fra Allsang på grensen?.. Morsomt å mimre. Takk for masse inspirasjon og alltid hyggelig lesning, vel.. Ikke alltid hyggelig lesning, livet er jo sånn at vi feller tårer og føler med når noen går bort, spesielt alt for tidlig… Og så har jeg malt både stue og kjøkkenbord og skuvseng i dine komponerte farger:) gleder meg til fortsettelsen, ha en fin kveld, mvh Marianne

  • ANETTESHUS

   March 11, 2016 at 9:36 am Reply

   Hei, skjønne Marianne! Ja, det var tider :)) Tror ingen delte bilder av seg selv ?? Jeg var i alle fall tøff nok til å blogge under eget navn i alle fall. Haha. Det var for det menste pseudonymer rundt om kring ;) Ja, mulig det var i sammenheng med Allsang på grenser. Eller bryllupet til Marie ?? Ikke helt sikker.

   Så gøy at du har malt med fargene mine!! Det må jeg jo se. Finnes det innlegg på bloggen ??
   Ha en herlig fredag og god helg!
   KLEM FRA MEG

 • Tone

  March 10, 2016 at 10:24 pm Reply

  Hei, husker ikke helt når jeg fant bloggen din, men tror det er ca 6-7 år siden.
  Elsker stilen din, blir veldig inspirert.

  • ANETTESHUS

   March 12, 2016 at 12:39 pm Reply

   Hei, Tone! Så gøy at du har hengt med i mange år!! Gamle, fine lesere har en helt spesiell plass i hjertet mitt <3

   Ha en fortsatt fin helg!
   KLEM
   ANETTE

 • Glassveranda

  March 11, 2016 at 3:56 pm Reply

  Veldig gøy å se! :)) Ligger mye jobb bak både nytt hus, hage og blogg, unger har du jo også fått underveis, så all ære til deg, alt du har utrettet og tusen takk for alt vi har fått opplevd sammen med deg i løpet av disse ti årene! Igjen gratulerer så mye med jubileet! Og masse lykke til med fortsettelsen! :))
  Stor klem fra
  Ann på Glassveranda.

  • ANETTESHUS

   March 12, 2016 at 12:41 pm Reply

   Takk for veldig koselig hilsen! Så glad man blir <3 Ja, det har sjedd litt av hvert de siste 10 årene ;)) Det har vært en glede å kunne dele l(itt av det) med fine lesere. Vi “snakkes”! ;)

   Nyt helgen!
   KLEM
   ANETTE

 • Anna Krogset

  March 15, 2016 at 10:35 pm Reply

  Jeg fant deg i 2008 eller 2009 og var fast leser ganske lenge, eeeeelsker fortsatt den doble døren din, og hagen! Har ikke fulgt deg så tett de siste årene, det ble plutselig så alt for mye av interiørblogger generelt at jeg tok helt pause fra dere alle. Gøy å titte inn her igjen, du er gjenkjennbar synes jeg da, selv om du selv ser stor forskjell fra starten. (Nå var jo ikke jeg med helt fra starten heller da.)

  • ANETTESHUS

   March 16, 2016 at 12:08 pm Reply

   Hei, Anna! Takk for veldig koselig hilsen <3 Ja, enig med deg … det har skjedd mye i løpet av de siste årene. Man mister helt overrsikten ;)) Vanskelig å henge med! Jeg er i alle fall ikke noe flink til det, må jeg innrømme. Det blir til at man titter innom de gamle, gode.

   Koselig å høre at jeg er gjenkjennbar ;)

   Takk for veldig trivelig hilsen!
   Fortsatt fin uke!
   KLEM
   ANETTE

 • Lisa Marie

  April 7, 2016 at 9:48 pm Reply

  Ååååå jeg har fulgt deg i 8 snart 9 år, husker jeg kjedet meg hjemme høygravid med eldstejenta og oppdaget bloggeverden og din blogg var en av de første jeg begynte å følge nesten hver dag!!! Bloggeverden var ikke så stor da, fulgte etterhvert flere faste. Nå er det en stor jungel der ute, følte meg plutselig litt gammel;)
  Så urolig inspirerende og er fortsatt innom bloggen men ikke så ofte som før, tror det skyldes for lite fritid mellom jobb og 3 små barn haha! Utrolig kjekt du fortsatt driver bloggen, bra jobba!! Applaus!

Post a Comment