MESSEFAVORITTER; SIGNATURE COLLECTION
Interior, decorating, inspiration, life.
1781
post-template-default,single,single-post,postid-1781,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MESSEFAVORITTER; SIGNATURE COLLECTION

halvor5

HALVOR BAKKE foran sin lekre, røde Loveseat

Dyktige Halvor Bakke er en travel mann. I tillegg til egen interiørkollesjon (Lama), fargekart og tapetkolleksjon (Fargerike), glasskolleksjon (Magnor Glassverk) og diverse interiørprosjekter innenfor hotell og restaurantbransjen, lanserer han nå sin egen møbelkolleksjon i samarbeid med Bohus; Signature Collection. Med på laget er også den norske møbelprodusenten Formfin og danske Kristensen & Kristensen. Kolleksjonen skal stå klar i alle Bohusbutikkene 15.september.

.

Møblene fåes i en rekke ulike mønstre og farger; pinstriper, ruter og ulike fargenyanser som kan matches og mikses … Dette er tidløst og stramt. Veldig elegant. Jeg gleder meg til å ta en nærmere titt på møblene – men har nok allerede forelsket meg i Loveseaten;))

 

 

 

… noe for deg som kanskje er på jakt etter nye møbler til stuen i høst? Eller evt. deg som trenger et par stoler for å fornye litt? Hva synes dere om den nye kolleksjonen?

signatur2

No Comments

Post a Comment