LUKE 1: “AKTIVITETSKALENDER”
Interior, decorating, inspiration, life.
1931
post-template-default,single,single-post,postid-1931,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

LUKE 1: “AKTIVITETSKALENDER”

 

Puh! Akkurat i siste liten åpnes Luke 1! Ja, for det blir selvfølgelig bloggkalender her på ANETTESHUS i år også:) Desembermåned kom så utroooolig brått på denne gangen, synes ikke dere også?;) Kanskje fordi rosebuskene fremdeles står i knopp og votter og luer ligger ute i kurven i boden … Men nå begynner julefølelsen allikevel så smått å komme smygende. I kveld har vi nemlig øvd på både julespill og julesang. Og det er så KOS!

 

 

luke1b

 

Gutta mine ville ha “kjøpekalender” i år. Ja, det fristet mer med sjokoladekalender enn puslespillkalender! Og jeg var vel egentlig bare glad til skal jeg være helt ærlig;) Det er jammen ikke så lett å finne på noe å pakke inn i disse 48 pakkene, i alle fall ikke til gutter som begynner å bli “store og tøffe”. Derfor har jeg laget en felles  “aktivitetskalender” i stedet i år.

24 gråposer med tallene 1-24, som i utgangspunktet er tomme. Men et par dager før, eller kanskje kvelden før posen åpnes, sniker jeg ned en liten lapp hvor det står: “Bake pepperkaker “, “Film & popcorn-kveld”, “Besøke svømmehallen”, “Gå tur med kakao og vafler i sekken” el. l. For aventstiden handler jo mye om forventninger og å gjøre hyggelige førjulsaktiviteter sammen også. Ungene synes heldigvis kalenderen er SUPER!

KLEM KLEM

signatur2

 

p.s. Det skjer MYE spennende i desember på Anetteshus; så FØLG MED!!!

No Comments

Post a Comment