KOSTERS TRÄDGÅRDAR
Interior, decorating, inspiration, life.
30211
post-template-default,single,single-post,postid-30211,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

KOSTERS TRÄDGÅRDAR

bilde (12)
bilde (13)

iphone / anetteshus


Hei! Deler noen feriebilder med dere i dag. Koster er sommerferie for meg. De som har besøkt de vakre øyene vet hva jeg snakker om. Jepp, det er umulig å ikke komme i skikkelig “Saltkråkanstemning” her. Vi sykler alltid innom idylliske Kosters Trädgårdar, hvor alt handler om det å ta sig tid å sette seg ned i fred og ro, spise og nyte god, økologisk mat. ps. kan anbefale rabarbrapaien :)

 

Gårdsbutikken er også verdt et besøk. Her selges både grønnsaker, egne produkter på flasker og krukker, gode oljer, krydder, egg og nybakt brød. Man finner også et utvalg av bøker, hageredskaper, hengekøyer og andre gosdaker til hagen. Inspirerende – som alltid! Vel, så kommer man jo hjem til en hage som ikke har fått oppmerksomhet på flere uker – ugresset står meterhøyt *ler* Men pytt, pytt!

 

Har  du også gode sommerminner fra Koster?

KLEM

SIGNATUR

 

Tags:
5 Comments
 • Anonym

  August 6, 2013 at 2:12 pm Reply

  Hei og takk for at du skriver om dette fine sommerstedet. Ja vi er enige med deg at på Koster er det saltkråkan-eventyrstemning. Vil så gjerne ha flere tips her. Hvor kan man overnatte. Hvor sover du/dere når du er der? På hotellet var det kjempedyrt og overnatte.

 • Tre Engler Interiør

  August 6, 2013 at 8:47 pm Reply

  Høres ut som et ordentlig eventyr sted:)
  Koselig at du skriver om sånne herlige steder:)
  Klem Merete

 • Anonym

  August 8, 2013 at 12:33 pm Reply

  Sove overnatte tips. Er jeg utålmodig. Ja. Tenker bare at du har glemt spørsm mitt.

  • ANETTESHUS

   August 8, 2013 at 1:53 pm Reply

   Hei, søte deg ! beklager sent svar. det skjer litt mye om dagen .. sommerferietid ;) vi bor alltid i båten, så kan dessverre ikke anbefale et spesielt hotel. men jeg vet det er dyrt å overnatte der, ja. jeg vet forresten at flere som bor der har bygget små “stugor” i hagen som det er mulig å leie. sjekk kosters nettside – der finner du mye info.

   fortsatt riktig god sommer!
   KLEM
   Anette

 • Anonym

  August 8, 2013 at 4:04 pm Reply

  Takktakk. Ska sjekke nå ;)

Post a Comment