KOSETID
Interior, decorating, inspiration, life.
32845
post-template-default,single,single-post,postid-32845,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

KOSETID

ikea_dukat_stockholm_inspiration

 foto: livet hemma

 

Høst er kosetid. Innetid. Familietid. Jeg elsker å lage mat, men av og til kan det være fint å slippe å tenke på hva vi skal ha til middag hver dag. Vi tester GODT LEVERT denne uka. Stas å få ferske råvarer og gode oppskrifter levert på døra. Helt supert med variert, enkel og sunn hverdagsmat!

 

… nå mangler jeg bare et kjøkken *akk, ja* Fabrikasjonsfeil på oljen (som skulle brukes som toppstrøk) gjør at vi ligger langt etter skjemaet. Men det blir nok innekos og julekos i år også ;)

 

Forresten ; har du prøvd GODT LEVERT ? Spent på høre dine erfaringer.

 

 

Ha en fin dag!

SIGNATUR

2 Comments
 • Elin

  November 6, 2013 at 11:36 pm Reply

  Hei, Anette. Vi startet med denne ordningen for et halv år siden. Helt supert! Og mange gode oppskrifter altså. Har fått FLERE nye favoritter :) Anbefales!

  Takk for en fin blogg!
  Elin

 • Elisabeth

  November 6, 2013 at 11:37 pm Reply

  Har lenge tenkt at jeg skal teste godt levert! Kanskje på tide ? Nå fristet det i alle fall veldig. Del gjerne dine erfaringer også … Kanskje jeg hiver meg på ;)

  Elisabeth :)

Post a Comment