KJØKKENET FRA EN NY VINKEL
Interior, decorating, inspiration, life.
41883
post-template-default,single,single-post,postid-41883,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

KJØKKENET FRA EN NY VINKEL

 

anetteshus-kitchen-0112-2

 

Hei! Jeg bjuder på noen bilder av kjøkkenet fra en litt “fremmed” vinkel i dag. Ja, jeg tror nesten dette er den første gangen dere får se kjøkkenet fra akkurat denne vinkelen. Det er i alle fall veeeldig lenge siden sist ;)) Jeg måtte passe på å knipse et par bilder nå som alt plutselig ble så åpent og lyst …

 

… vi har solgt den deilige go’sofaen vår (les: den litt for store sofaen). Så her ligger bare en haug med puter (som egentlig brukes ute på terrassen) Jeg så glad i dette lille hjørnet av kjøkkenet vårt, her flommer det inn masse deilig lys, så det skal bli fint med en litt lettere og nettere sofa (som jeg ikke har funnet ennå;)

 

anetteshus-kitchen--0126foto:anetteshus

Ps. blir veldig glad for sofatips! Er helt forelsket i NORTH, men jeg tar meg ikke råd til denne på kjøkkenet (hvor det skal være lov å slenge seg nedpå med brødskiva med syltetøy;)

 

Ha en fortsatt fin mandagskveld!
KLEM
ANETTE

5 Comments
 • Refleksjon på livsvegen

  March 9, 2015 at 9:41 pm Reply

  Nydeleg kjøkken :-)
  Må vere godt med god plass!

  klem

  • ANETTESHUS

   March 11, 2015 at 10:15 am Reply

   Hei, Sigrid. Takk for koselig hilsen <3 Ja, det er veldig godt med litt god plass når som vi er 5;) Her blir det sikkert mye løping og full fart etterhvert. Hihi.

   Ha en fiiin dag!
   KLEM
   ANETTE

 • Lisa Marie

  March 10, 2015 at 9:01 pm Reply

  Du har det fineste kjøkkenet :) :)
  Ha en fin kveld!
  Klems LisaM

  • ANETTESHUS

   March 11, 2015 at 10:14 am Reply

   Hei, Lisa Marie. Hihi. Det har jeg garantert ikke ;)) Men dette kjøkkenet funker perfekt for oss – hjemmets hjerte rett og slett. Deilig med god plass nå som vi er blitt 5 :)

   Ha en fin dag!
   KLEM
   ANETTE

   • ANETTESHUS

    March 12, 2015 at 11:08 am Reply

    ***

Post a Comment