julestemning de lux
Interior, decorating, inspiration, life.
33199
post-template-default,single,single-post,postid-33199,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

julestemning de lux

bilde (33)

 

iphone / anetteshus

 .

.

Ah! Du kjenner det med én gang du er innenfor portene; det kiler forventningsfullt i magen og det er rett og slett helt umulig å ikke la seg rive med av julemagien i Tivoli i København. Vi var så heldige å bo på Arne Jacobsens unike hotel, Radisson Blu Royal Hotel, med fantastisk utsikt over byen og Tivoli, og kunne bare rusle over veien etter mørkets frembrudd. Lys, juletrær, russiske eventyrslott, hvin fra svingende karuseller og lukten av gløgg, æbleskiver og brente madler. Bedre blir det ikke! Skal du til København i desember? Ikke gå glipp av den magiske julestemningen på Tivoli!

 

ps.  HER finner du en guide over alle julemarkedene i København.

 

 

Vi ble servert fantastisk tradisjonell dansk julemat med en moderne tvist i Kählers nye restaurant KÄHLER I TIVOLI (som jeg skrev om i våres) Anbefaler en kveld her altså – spesielt hvis du er glad i Kählers flotte keramikk, som man selvfølgelig kan kjøpe med seg hjem!

 

 

Hurra, det er fredag! Ha en fin en :)

KLEM

SIGNATUR

1 Comment
 • tre-engler.blogspot.com

  November 22, 2013 at 1:58 pm Reply

  Ja, tivoliet i København har virkelig en egen Julestemning:) vakkert er det der:)
  Høres ut som du koser deg:)
  Fortsatt herlig tur
  Klem Merete

Post a Comment