MITT NYE KONTOR …
Interior, decorating, inspiration, life.
4381
post-template-default,single,single-post,postid-4381,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

MITT NYE KONTOR …

 

… det var i alle fall utrolig deilig og inspirerende å endelig få etterlengtede og ikke minst funksjonelle møbler på plass.Hurra ♥ De  som kjenner meg – og har lest bloggen min en stund – vet jo at jeg kan være utrooolig treig til når det gjelder innredning. Ting tar tid ;) Noen ganger 4 år *smiler*

Fremdeles rotete “underveisbilder” i dagens innlegg (beklager), men nå begynner det å ligne noe.

 

 

“Arkivkommoden” min fra Living er plassert langs langveggen, her skal alle papirer og diverse kontorting oppbevares. Jeg har nettopp klistret opp en praktisk månedssticker på veggen – det ble helt ok, selv på panelt vegg. Jeg digger  “skolefølelsen” :) … Nå gjenstår det gamle, kule kartopphenget (skal monteres øverst på veggen over kommoden) , skolekart + alle detaljene.

 

p.s. jeg er straks nødt til å selge mange av mine nydelige, gamle skolekart + plansjer (som tar opp alt for stor plass i gangen;)
– håper noen kanskje er interessert

 Forsatt fin helg!

24 Comments
 • Frøken H

  March 10, 2012 at 10:14 pm Reply

  Den arkivkommoden er bare sååå lekker den! :) Gleder meg til å se kontoret helt ferdig! Jeg er veldig interessert i gamle skolekart og plansjer. Skal du legge dem ut til salgs her på bloggen ? Klem Frøken H

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:36 am Reply

   Hei, Frøken H! Ja, vet du; jeg har ønkset meg den lenge, men jeg har ikke funnet plass til den … men selvfølgelig; kontoret!! ;) Tror kanskje jeg lager en finn-annonse, holder dere oppdatert/lager evt. en link her;)

   ha en deilig søndag!

   KLEM KLEM

 • MissMette

  March 10, 2012 at 10:14 pm Reply

  Likte dette veldig godt, sååååå herlig :)
  Og så herlig med masse skuffer til alt av
  småting/ kontorting ღ Love It….
  Ha en fortsatt fiiiiin kveld, Anette :)

  PS! og kommentarfeltet ble bare sååå mye
  bedre nå, liker :))

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:39 am Reply

   Tusen takk, søte deg! Dette er jo veldig “undeveisbilder” altså;)) jeg jobber videre i dag .. Men elsker mitt nye “arkivmøbel” – har savnet noe å arkivere alle papirer i (det dukket aldri opp at skikkelig gammelt arkivskap;))

   p.s. ja, godt noen gjorde meg oppmerksom på at kommentarskjemaet var veldig vanskelig – alle felt MÅTTE fylles ut?! Nå blir det forhåpentligvis lettere for alle å legge igjen en hilsen :)

   Ha en fiiiin søndag, Mette!

   STOR KLEM

 • Hyacinth Bucket

  March 10, 2012 at 10:18 pm Reply

  WOW…lækkert arkivmøbel…:-)

  God weekend fra Lisbeth

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:39 am Reply

   Takk, Lisbeth!

   Ha en riktig deilig søndag!

   STOR klem fra meg!

 • Kari

  March 10, 2012 at 10:33 pm Reply

  Skjønner godt du trives der Anette :)
  Kjempeflott.. Går og kikker på den skjenken jeg og, har gjort det siden den kom ;)

  Klem,Kari

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:41 am Reply

   Ja, dette blir bra, tror jeg:) … har ønsket meg den lenge jeg også;))) Endelig fant jeg plass til den. Gleder meg til å få opp det digre kartstativet mitt i dag, Hjelp! Jeg må nok ha hjelp!

   STOR KLEM

 • Bettum Villa

  March 10, 2012 at 10:48 pm Reply

  Åh, snakk om misunnelig! Dette ser jo sååå gjennomført og bra ut. Holder på med forvandling på kontor/hobbyrom selv, men på minimums budsjett, så det blir langt fra så flott som ditt. Gleder meg til å se det helt “ferdig”.
  Klem Madelén

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:43 am Reply

   Så, gøy Madelèn! Geder meg til å se ditt kontor!! Vet du; jeg fikk dette møbelet kjempe-billig når det var januarsalg og de andre tingene har jeg fått gratis – gamle skoleting jeg har funnet på en skole som skal rives. Så man må bare være på utkikk etter de gode funnene;)) Men det er jo du også flink til!! :)

   Ha en fortsatt fin helg!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • NL

  March 10, 2012 at 11:01 pm Reply

  Så stilig og praktisk med komoden og stickers på kontoret.
  Jeg er veldig inntressert i plansjer *stiller meg i kø* hvilke motiv har du?

  G od søndag til deg og dine Anette :)

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 8:46 am Reply

   Hei, NL! Takk!

   … en del ulike kart + musikkplansjer og noen vakre bildeplansjer (kanskje for den spesielt interesserte)
   Jeg lager en finn-annonse, tenker jeg (linker her)

   Ha en fiiiiin helg!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • ToneRose Huset

  March 10, 2012 at 11:29 pm Reply

  nettopp når jeg hadde vært inn på Living og siklet på denne disken, så fikk jeg se den på bloggen din :-)
  Har en plan om å kjøpe den selv …..den er sååååååå kul/fin!
  flott var det hos deg…..på kontoret:

  Jeg leter og leter etter skolekart, men finner ikke ….er så intr :-)

  klem tone

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 9:09 am Reply

   Hei, Tone! Så gøy!! :) Ja, den er veldig fin – og ikke minst praktisk! “Piper” når kartene er til salgs …

   Ha en fiiin søndag!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Guttemamma/Anette

  March 10, 2012 at 11:35 pm Reply

  Lekkert ,virkelig!! Skjønner godt du er fornøyd!!
  Klem♥

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 9:10 am Reply

   Takk, søte deg! … det er bare så deilig å få litt orden i kaoset ;)) hihi

   Ha en herlig dag!

   KLEM KLEM

 • Elisabeth

  March 10, 2012 at 11:57 pm Reply

  Elsker det jeg også!!! Den kjøpmannsdisken fra Living
  står høyt på ønskelista her i huset. Den er drit-kuul ;o)))

  God helg ;o))

  Klemmmer Elisabeth

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 9:22 am Reply

   Takk for koselig hilsen, Elisabeth! Tror dette er et møbel som allerede befinner deg i manges hjem … og sikkert står på manges ønskeliste;)) Skjønner hvorfor.

   Ha en herlig dag!

   KLEM KLEM
   ANETTE

 • Marits Hverdagsgleder

  March 11, 2012 at 12:18 am Reply

  Er intr i skoleplansjer :) Send meg personlig melding på mrtgustavsen@gmail.com, gjern med bilder av plansjene og priser :)

 • Beate

  March 11, 2012 at 9:56 am Reply

  Lekkert anette! Det må jo være en drøm å jobbe på et slikt kontor… *drømmer meg bort*

  ønsker deg en fiiin søndag!

  Klem

 • Helena, The Swenglish Home

  March 11, 2012 at 12:04 pm Reply

  Men ÅH så snyggt det blir! Jag bara äääälskar den skänken med alla lådorna. Jag hade mina ögon på en likadan till vår matsal/kök, men just den dagen vi kom till affären för att köpa den så hade den sista sålts… :-(. Det fanns dock en med 9 lådor kvar, så det fick bli den istället, vilket också fungerar bra, men jag kan ibland fortfarande drömma om den vackra stora med 15…

  Otroligt läckert kontor och en inspirerande miljö att uträtta “stordåd” i! :-)

  Varma hälsningar till dig denna soliga söndag!
  Helena

 • Fruehuset

  March 11, 2012 at 6:29 pm Reply

  Fiiine kjøpmannsdisken:)
  Ser ut til å bli eit flott kontor der kreativiteten kan blomstre.

  God søndag, helsing Marianne:)

 • Bente

  March 11, 2012 at 9:37 pm Reply

  Kjære Anette! Det kontoret ditt var i sin tid en av grunnene til at jeg begynte å følge bloggen din:) den gang var det den nydelige kontorstolen, og ei finfin hylle(?) som fanget min oppmerksomhet. Du ser potensialet i unike ting og klarer å skape en helhet, tross det ‘ulike’. Jeg må innrømme at jeg falt litt av lasset når du hadde så problemer med bloggen din…. Men det varmer mitt hjerte, helt ærlig, å se at både blogg og innhold er på plass igjen i gode gamle nyyydelig Anette-ånd!! Evig tro til Dovre faller- jeg lover!!! :0) stå på, du gir så mye i en hektisk hverdag, i et ‘uferdig’ hjem. Jeg er klar for å knote videre med inneedningsplanene mine. TAKK!! :0) hilsen fra trøndelag :)

  • ANETTESHUS

   March 11, 2012 at 11:02 pm Reply

   Hei, Bente! Takk for kjempe-hyggelig hilsen! Så glad man blir:) Veldig koselig at du liker det “nye kontoret” mitt…. jeg gleder meg til å ta det skikkelig i bruk! Ah! Det skal bli herlig å starte dagen her inne nå som det endelig er litt system i kaoset;))

   p.s. forstår veldig godt at det ikke var så lett å henge med når det var mye bloggproblemer – kjære, vene, jeg hadde ikke klart det selv;)) Jeg er så takknemlig og imponert over hvor mange trofaste lesere jeg har ♥

   Ha en riktig fin, ny uke!

   STOR KLEM

Post a Comment