JEG BLIR STRIPETE …
Interior, decorating, inspiration, life.
35599
post-template-default,single,single-post,postid-35599,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

JEG BLIR STRIPETE …

anetteshus_striper

IMG_3117IMG_3058anetteshus-3158

foto:anetteshus

 

Jeg blir alltid “stripete” om våren! Jeg er nok litt stripete ellers i året også. Men nå som vi går lysere tider i møte, og converce-sesongen er like rundt hjørnet, kommer stripene fram for alvor;) Og hurra! Jeg har endelig funnet det perfekte gulvteppet til stuen. Check! Stripete selvfølgelig.

 

Hva med deg … blir du stripete om våren? Kanskje blomstrete? Eller pastellglad?
KLEM
ANETTE

 

ps. du finner flere striper her

9 Comments
 • Anette Willemine

  February 13, 2014 at 8:29 am Reply

  Striper er aldri feil, spesielt vår og sommer. Det er da jeg får mest lyst til å bruke dem. Henger nok også sammen med at jeg liker ting som er maritime om sommeren. Vi bor såpass nærme sjøen at det nesten er umulig ikke å bli inspirert av det.
  Samtidig har jeg den samme følelsen med pasteller, det noe med dette myke, lette og delikate ved det som jeg liker så godt. I år kommer det også mye pasteller både i mote og interiør, og det gjør jo ingenting for en som liker det fra før. ;)
  Bildene dine er til å dåne av, Anette. Tok du det kurset hos Christina Greve? Har så lyst til å lære mer. Hun virker så dyktig. :)

  Ha en strålende torsdag!
  God klem til deg

  • ANETTESHUS

   February 13, 2014 at 8:43 am Reply

   Hei, Anette! Takk for veldig koselig hilsen. Ja, pasteller … Det har aldri vært en favis her i huset. Litt for søtt for min del. Men det spørs om det ikke lurer seg inn en liten vase, pute eller lignende i heimen i år. Rart det der *hihi*

   Du, det fotokurset, ja. Jeg fullførte det aldri. Dessverre. For det var bare superbra og veldig inspirerende. Christina er så bra!! Men den sykdommen min spiller meg et puss inni mellom, og da må man bare tilpasse seg … Så ‘prøving og feiling’metoden er fremdeles min greie ;))

   Ha en super torsdag! Nå har det jammen begynt å snø også. Da regner jeg med det er hakket verre i Oslo? Det er det jo typisk.
   STOR KLEM
   ANETTE

 • Anette Willemine

  February 13, 2014 at 9:57 am Reply

  Huff, ja skjønner hva du mener med det å tilpasse seg en sykdom… Da får man bare kjøre sitt eget tempo. ;)
  Det må jeg også.
  Liker de støvete pastellene best, det har jeg alltid gjort. Enig i at pasteller lett kan bli litt for søtt. Godt at vi alle kan velge etter smak og behag, og ikke nødvendigvis må tilpasse oss en trend. ;)

  Ja, her ved Oslofjorden laver det ned med sne. 14-åringen i huset synes det er lovende med tanke på skisporene i lysløypen her.

  Anette

  • ANETTESHUS

   February 13, 2014 at 12:02 pm Reply

   Hihi. Ja, skjønner hva du mener. Gutta mine krysser fingra de også! De elsker å suse rundt på ski :)) Dessverre er det ikke så ofte vi får snø om vinteren …

   Ha en strålende ukeslutt, fine!
   STOR KLEM

 • Lisa Marie

  February 14, 2014 at 10:41 pm Reply

  Herlighet du har det så fint :) “Kontoret” bak der er bare så utrolig fint i den gråfargen*tommelopp* Håper du har hatt en fin dag!
  God helg:)

  Lisa M

  • ANETTESHUS

   February 16, 2014 at 3:13 pm Reply

   Hei, Lisa Marie! Tusen takk for tommelopp ;) Så koselig at du liker det grå kontoret mitt! <3

   Ha en riktig fin søndag!
   STOR KLEM

 • Tone

  February 15, 2014 at 10:16 pm Reply

  Hei Anette.
  Fantastisk nydelige bilder du viser. Synes gulvene dine er blitt så fine. Prøver å overtale mannen om å gjøre
  det samme. Vi har en-stavs eikeparkett som har blitt veldig gul. Tror han er på gli:-) liker godt det stripete gulvteppet
  ditt også. Hvor har du kjøpt det?
  Ha en fin lørdagskveld.
  Hilsen Tone

  • ANETTESHUS

   February 16, 2014 at 12:34 pm Reply

   Hei, Tone! Tusen takk for koselig hilsen! Ja, tro meg … når du får mannen på gli er halve jobben gjort *ler* Du, det stripete gulvteppet ( eg har lagt to stk. ved siden av hverandre i sofakroken) fant jeg på nett, hos Jysk. Skambillige var de også.

   Fortsatt fin søndag!
   KLEM
   ANETTE

 • Tone

  February 16, 2014 at 2:25 pm Reply

  Takk for svar, det skal jeg sjekke ut umiddelbart:-)

Post a Comment