INSPIRASJON: BAD
Interior, decorating, inspiration, life.
1907
post-template-default,single,single-post,postid-1907,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

INSPIRASJON: BAD

Håper alle har hatt en riktig så fin dag? Hurra for herlige pappaer! … vi har kost oss med god mat og kake og alt som hører med hos mormor og morfar i dag. Stas å gjøre litt ekstra stas på de 2 tryggeste og fiiineste menneskene i verden!

 

Dagen startet imidlertid med litt husvask i heimen for min del. Jeg ble så inspirert av en leser, Wivi, som hadde klistret denne opp på speilet hjemme; “DU ER SÅ BRA”! Så i dag tapet jeg den opp på baderomsspeilet på gjestetoalettet! Fine, positive ord som det er sunt å bli minnet om en gang i blant når man ser seg selv i speilet:) Litt nytt og fresht påfyll; såper, duflys, kremer og diverse gjør det litt ekstra hyggelig å være gjest også  – forhåpentligvis;)

 Vårt gjestetoalett

b-2

 Noen interiørmagasiner + + i en kurv

b-3

 Ny såpeskål, kjøpt i India

 

b-5

 Duftlys – et must;) Og nydelig håndkrem – REN

 

b-4b

Krukke, kjøpt i India

 

b-6

 

 

 

Ha en super ny uke!

 

 

KLEM KLEM

 

 

signatur2

2 Comments
 • Mona

  February 14, 2013 at 2:34 pm Reply

  Hei

  Du har en kjempefin blogg :)
  jeg lurer på om du ønsker å oppgi hvor du har kjøpt vasken på gjestedoet- skal pusse opp mitt gjestedo no å leter en lignende.

  Mvh

  Mona

  • ANETTESHUS

   February 14, 2013 at 9:18 pm Reply

   Tusen takk, Mona – så hyggelig å høre <3 Vasken er kjøpt hos Eurobad :)

   Nyt resten av kvelden!
   A:)

Post a Comment