I HAGEN
Interior, decorating, inspiration, life.
5974
post-template-default,single,single-post,postid-5974,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

I HAGEN

 

Jeg håper dere har hatt en herlig helg? For noen fantastiske varme og fine dager!?  … jeg lukter fremdeles bål;) Herlig å se at hagen så smått våkner til liv! Å, som jeg gleder meg til å se de små kirsebærtrærne mine blomstre igjen :) Gøy å planlegge noen små uteprosjekter også. Vi har ruslet litt rundt i hagen i kveld og tatt mål til småprosjekter som utekjøkken og stein/singel i gårdsplassen  …

Kanskje jeg bør teste solsenga i morgen?;)

 

 

 

Ha en strålende, ny uke!

[divider] [/divider]

14 Comments
 • Horn Interiør

  March 25, 2012 at 10:33 pm Reply

  Superfint, gleder meg til vi skal kjøpe/bygge hus, da blir det nok lignende det her :)

  • ANETTESHUS

   March 26, 2012 at 8:09 am Reply

   Takk for koselig hilsen på morgenkvisten, Horn Interiør! Ha en herlig dag!

   KLEM
   ANETTE

 • hilde

  March 25, 2012 at 10:46 pm Reply

  så fint dere har det ute i hagen! Vi har kjøpt ett gammelt hus med overgrodd hage… så vi har brukt dagen på å klippe ned og planlegge :)
  Hilde :-)

  • ANETTESHUS

   March 26, 2012 at 8:10 am Reply

   Så spennende, Hilde! Må ta turen innom deg!! :)

   Ha en fiiin mandag!

   STOR KLEM

 • Jannicke Helgesen

  March 26, 2012 at 7:58 am Reply

  YOU GOT THE LOOK!!!! Alt på stell – layoutmessig, husmessig – både inne og ute. Dette er proft!!!!!!!!

  • ANETTESHUS

   March 26, 2012 at 8:15 am Reply

   hihi. Hjelpe meg, det var da voldsomt, Jannicke;)) Takk for trivelig hilsen!! Men jeg kan love deg at INGENTING er på stell hverken inne eller ute her om dagen! Alt står på hodet nå som kjøkkenet (og guttas rom) males … og jeg begynner å få litt hetta for onkler og tanter og besteforeldre kommer til helgen – mistemann fyller 8;))

   fin mandag!!

   STOR klem

 • Line

  March 26, 2012 at 8:01 am Reply

  Hei Anette:) Åååå, sukk. Så fine bilder fra hage og hus! Jeg har savnet det litt her inne jeg da, må jeg innrømme. Hvis jeg får lov til å si det, så synes jeg kanskje at bloggen din har fått det siste året veldig mye mer moderne og industriell stil, og spesielt “naturen inn”. Mer stål og natur, og mindre bolster-striper og det herlige klassiske interiøret ditt og gammelsvensk;) Så jeg har lurt på om du er i endring-stil-modus. Men, men.. kjære vene.. det er din blogg. Bare at det ikke er helt min stil, så jeg er ikke innom hver dag lenger. Men DISSE bildene.. de er HELT min gate:) Så nå ble jeg glad da. Men sikkert mange andre som liker stil-endringen:)
  Uansett, ikke ta det som noe voldsom kritikk, jeg kommer til heller å dypdykke i det gamle arkivet ditt, og inspirasjonsinnleggene du hadde før. DER var det mye fint der! :))
  Men aproppos Anette.. jeg finner ikke linkene dine til alle magasinene.. i innland og utland. Som House to Home osv. Husker de lå nederst her tidligere.. men kanskje du ikke har planer om å legge det ut igjen?
  Hehe.. jeg sliter med å huske alle linkene, så da hender det seg at jeg går inn her for hjelp:D Men nå finner jeg dem ikke altså;)

  Ha en knallfin dag. Du får vel soool og varmgrader ut av en annen verden i slutten av mars du også. Kos deg! :))
  Klem fra Line

  • ANETTESHUS

   March 26, 2012 at 8:20 am Reply

   Hei, Line! Takk for kjempe-koselig hilsen!! Tja, vet ikke om jeg er i endringsmodus? hihi. Tror ikke det … Det har nok bare generelt vært mindre bilder fra heimen det siste året fordi jeg har slitt livet av meg med kjedelige tekniske ting. Huff! Jeg orker nesten ikke tenke på det en gang. hihi;) Men nå blir det forhåpentligvis mye mer tid til egne bider, både fra hytta og eget hjem framover. Så da dukker nok bolsterstripene opp igjen;)) Har nettopp bestilt haugevis til hytta forresten *smiler

   vet du; du kan klikke på LINKER øverst i toppmenyen …. da finner du linkene mine.
   har du spm er det bare å ROPE UT! Eller sende meg en mail:)
   ha en herlig dag i solen:)

   STOR klem
   ANETTE

 • Inger Lise

  March 26, 2012 at 8:11 am Reply

  Endelig litt Anettes Hage :O) Vil gjerne se mer av den framover.. ;O)
  Jeg syns forøvrig at stilendringen innendørs kler deg.. Man fornyer seg jo – og endrer smak under veis.. Ville blitt kjedelig hvis man bare skulle se bolsterstriper!

  • ANETTESHUS

   March 26, 2012 at 8:29 am Reply

   Takk, Inger Lise! Ja, jo … jeg liker heldigvis mer enn bolsterstriper. hihi. Det unike håndverket har alltid fasinert meg; ekte, genuine ting. Dessuten blir man jo alltid litt påvirket av trendene. Det er morsomt å hente inn elementer av ting man liker ekstra godt :)

   Ha en super dag!
   STOR KLEM

 • Line

  March 26, 2012 at 8:38 am Reply

  *flau*.. der fant jeg jo linkene jo;) Jaja.. takk for svar ivertfall:)

  Have yourself a happy, happy day:)
  Klem, Line

 • Merete

  March 26, 2012 at 8:53 am Reply

  Hei!
  Så kjempe koselig hus du har:) også så fint du hat fått det ute alt!
  Ha en god mandag!

  Klem Merete

 • Mona

  March 26, 2012 at 10:18 am Reply

  Hei! Jeg bare lurte litt på verandakledningen din, hvilket tre er det? og eventuelt beis? Likte stripene og fargen kjempegodt! :)

 • Lars H. Jørgensen

  May 16, 2012 at 6:59 am Reply

  Skjerp deg! Dette er fordummende. Overfladisk og platt.

Post a Comment