HYTTESOMMER
Interior, decorating, inspiration, life.
16661
post-template-default,single,single-post,postid-16661,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

HYTTESOMMER

 

I sommer har vi vært ofte på hytta …
… selv om sommerværet ikke alltid har vært like bra.
Men som dere kanskje vet, pusser vi opp hytta både inne og ute. Så mye er blitt gjort innendørs på dager hvor hverken bad, bryggekos eller fisketurer har fristet noe særlig.

 

 

 

 

 

… og på varme dager har det vært kos å være ute.
Vi har lagt paddeflate på bestemors bryggetepper, spist vafler og blåbær i sola og nesten satt ny baderekord hver dag – og joda; vi har svingt malekosten også. Så nå er ikke den lille hytta vår rød lenger. Men grå. Sommerdrømmergrå.

 

Flere bilder snart :)

 

 

.

.p

 

p.s. kjempegøy at det nå dukker opp maaaange fine og inspirerende bilder i utfordringen #vismegdinbildelist – både blogginnlegg og instagrambilder

… vinneren trekkes ikke før 31.aug – så du har ennå tid hvis du har en bildelist å dele med oss – og har lyst til å vinne fineste BY FRA FJELLBY:) Blogginnlegg/flickrbilder her – instagrambildene tagger du med #vismegdinbildelist (alle ig-bilder ser du forresten her)

.

.

6 Comments
 • Merete

  August 27, 2012 at 8:58 pm Reply

  Hei!
  Nydelige og sommerlige bilder:)
  Så gøy med oppussing av hytta:) gleder meg til å se bilder:)
  Fortsatt herlig kveld

  Klem Merete

 • Siv

  August 27, 2012 at 9:44 pm Reply

  Fiiiine stemningsbilder :)
  Grått er bare så flott! Jeg har blitt inspirert av din gråfarge i gangen, og er på nippet til å kjøpe den… Håper du fortsatt er fornøyd med den :)
  Ha en strålende kveld
  *Siv*

 • Ann Merete KREATIV-I-TET

  August 28, 2012 at 10:33 am Reply

  Herlige sommerbilder! Sommer’n er dessverre på hell nå, men den crispy klare høstlufta er jo ikke så ille den heller! Bare dette regner holder seg unna ;) Jeg får nok mase på samboer’n om disse bildelistene, som jeg skrev på instagram står de fortsatt i plasten bak døra… ;) Fiin dag til deg! Klem :)

 • Signe Schineller

  August 29, 2012 at 8:44 am Reply

  Hei fine! Deilig sommer lager man uansett vær. Sol, grått eller vått. Da er det kanksje ok å ha litt kreative evner og evnen til å lsge det hyggelig! Og de evnene anser vi at vi har :-) Skal ikke du på tur snart da? Signe

  • ANETTESHUS

   August 29, 2012 at 10:37 am Reply

   Hei, fina! Takk for koselig kommentar :)) Joda; det planlegges tur … samtidig som det males og snekres både på hytta og hjemme. Prosjekter på gang ;))
   Snakkes – og sees forhåpentligvis snart !!

   STOR KLEM

 • Ingrid ellingsen

  February 1, 2013 at 12:22 am Reply

  Nydelig sted dere har der. Hvor har du kjøpt håndtakene eller de skjellene på ko moden og kjøkkeninnredninge? :) ingrid

Post a Comment