GRØNN SMOOTHIE
Interior, decorating, inspiration, life.
2005
post-template-default,single,single-post,postid-2005,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GRØNN SMOOTHIE

[supersunn] -Agnete har tatt over “stafettpinnen”, så hver mandag framover kan du nå titte innom Anetteshus og få med deg et sunt tips som kanskje gjør uken din enda litt bedre:) Dagens tema er frokost … (husk både spørsmål til Agnete, tips til tema, dine egne oppskrifter, erfaringer osv. er mer et hjertelig velkommen i kommentarfeltet)


 

nype100

 

Har du noen gang tenkt på hvordan du starter dagen? En grønn smoothie gir deg en utrolig fin start på dagen ettersom den hjelper kroppen med utrensningen etter nattens faste. Det er derfor det heter breakfast = bryte fasten. Den er også super som et mellommåltid eller energiboost etter trening. Den lages raskt og enkelt, og passer like godt til både store og små.

p.s. Dette er en av de enkleste måtene å innføre mer grønnsaker og rawfood i kosten på. Når du først har blitt vant til den, så blir kroppen avhengig av energien og næringen den gir deg!

oppskrifter-gronn

nype100TIPS!

Press gjerne 5 epler og agurk, dersom du har juicepresse, og ta så i resten av ingrediensene. Dersom du ikke har juicepresse bruker du eplejuice av god kvalitet og putter hele agurken i blenderen. Her er det kun fantasien som setter grenser; ha gjerne i alfalfa spirer, blåbær eller bringebær for å variere. Kanel og rått vaniljepulver er også kjempegodt! 2 ss linfrøolje eller kokosolje extra virgin kan tas oppi på slutten eller tas ved siden av for gode fettsyrer.


Vil du ha et litt mer mettende måltid er en håndfull nøtter å anbefale!  

Se flere oppskrifter på grønne smoothies på [supersunn] sin facebookside 

 superkurs7b

nype100 VISTE DU AT … 

Spinat – er basisk for kroppen og rik på klorofyll. Den inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler, deriblant jern og vitamin A.

Hampfrø – er smakfulle og inneholder et fullverdig protein (alle essensielle aminosyrer). De er derfor en ideell proteinkilde til veganere. Hampfrø inneholder i tillegg mye magnesium og masse sunt fett i form av flerumettede fettsyrer.

Linfrøolje – fin måte å få i seg vegetabilsk omega 3 og virker betennelsesdempende. Fin å bruke mot tørr hud, du smører huden innenfra!

Avokado – er en frukt som er rik på naturlig fett og har det høyeste innhold av protein av alle frukter.

Ha en fin uke!


__________________________________


__________________________________

SUPERSUNN PÅ FACEBOOK
__________________________________

LES MER OM AGNETE HER
__________________________________

No Comments

Post a Comment