GOOD MORNING!
Interior, decorating, inspiration, life.
39122
post-template-default,single,single-post,postid-39122,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GOOD MORNING!

anetteshus-workspace4

 

God morgen! Håper du har hatt en herlig helg?

Jeg er fremdeles litt sliten etter vår helgesyssel; skikkelig opprydding i boder, garasje, walkin-closet og vaskerom. Men så deilig å få det gjort! Plutselig er roteboden blitt fin-fint klesskap med hyller og kommoder til lillebror (i magen), “ungdomsrommet” i garasjens 2.etg. er endelig ferdig og det er orden i vinter- og sommertøy. Puh! Nå gjenstår kun det koseligste; Oppussing og innredning av barnerom nr. 3 – som har stått tomt leeeenge nok nå;)

Vil ønske deg er strålende mandag!

foto:anetteshus

KLEM
ANETTE

2 Comments
 • humla

  September 10, 2014 at 8:38 am Reply

  Hei.
  Hvordan har det gått med gulvet ditt? Like fornøyd fortsatt? Så utrolig flott ut som nybehandlet. Skal igang selv, og usikker på valg av produkter….
  Mvh Humla

  • ANETTESHUS

   September 10, 2014 at 4:16 pm Reply

   Hei! Er fremdeles veldig fornøyd med gulvet. Det tok litt tid før oljen herdet skikkelig, så vi måtte være litt forsiktig med vannsøl og mat på gulvet … Men nå tåler det alt. Noe som jo er viktig på et kjøkken ;)

   Anbefaler ultramattolje med pignemnt. Det gir en matt fin finish, treverkets vakre struktur synes og gulvet blir lunt å gå på.

   Ha en fin kveld!
   KLEM
   ANETTE

Post a Comment