2017 !
Interior, decorating, inspiration, life.
50662
post-template-default,single,single-post,postid-50662,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

2017 !

1

 

 

Hei, fine dere! Riktig godt nytt år !!

 

Det er vanskelig å finne tid til å å ta bilder og kose meg med interiørprosjekter om dagen. Jeg savner det veldig, men tiden strekker bare ikke til! SÅ nå jeg har bestemt meg for å dele noen små glimt av det jeg driver med om dagen! Hvorfor er det relevant på en interiørblogg? Jo, 90% av mine fantastisk dyktige kunder er interiørbloggere, interiørstylister, designere, fotografer, kunstnere, kreative freelansere og gründere. Så jeg koser meg på mange måter fremdeles med interiør, selv om det nå er litt mer digitalt vinklet ;) Forhåpentligvis vil dere bli litt inspirert også!!

 

5342

cred : interiørdesigner & stylist Emma Fisher

 

 

 

Jeg er superheldig som får lov til å jobbe med så mange dyktige og kreative mennesker, og er så takknemlig for at jeg har mulighet til å bruke dagene mine på noe jeg elsker og brenner for! Å få være med å virkeliggjøre andres drømmer og visjoner er en glede! ps. ta gjerne turen innom nettsiden min, adesign.studio, som nå er oppdatert og klar for et nytt og kreativt år !!  Har du sett Emma Fisher / @styledbyemmahos sin nye og freshe nettside ? //

 

 

/ klem ANETTE

3 Comments
 • Måns

  January 27, 2017 at 12:33 pm Reply

  Jättefina lampor. Vore kul och se lite reportage om utomhusbelysning.

 • Elisabeth Høgset

  February 2, 2017 at 11:26 am Reply

  Heisann. Vi tenker bygge hus i sveitserstil. Jeg lurer på hvor dere kjøpte utsmykkingen til deres sveitserhus?

 • Elin fra Sukhi.co.no

  February 6, 2017 at 3:40 pm Reply

  Godt nyttår til deg også! Tiden flyr, det blir spennende å se hva som skjer i 2017! :-) Kanskje vi får til et samarbeid?

  Mvh Elin fra Sukhi

Post a Comment