GLAD LØRDAG
Interior, decorating, inspiration, life.
1994
post-template-default,single,single-post,postid-1994,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

GLAD LØRDAG

 

Hei! Glad lørdag!

Det snør … Endelig, i følge eldstemann!! Synes derfor det passet så fint med et bilde av disse superskjønne snømann-cakepopsene, en liten leftover etter gårsdagens “søte fotoshoot”. Som nok forøvrig ikke kommer til å få stå så veldig mye lenger i fred – ettersom gutta skal være hjemme alene i helgen;)

 

 

snomann2

… en forbudt fristelse for ho mor, vel å merke. I dag skal jeg på “grønt matkurs” og håper på den måten å få en sunn og bra start på 2012 – gleder meg!! Vel, jeg har jo laget gluten- og melkefrimat i årevis. Det har dere kanskje oppdaget når jeg har delt noen oppskrifter en gang i blant. For det er matallergi som er årsak til kostomleggingen. Og jeg trenger helt klart litt ny inspirasjon på matfronten. Dessuten; blir jeg litt sunnere og friskere i tillegg, er jo det en superbonus:)

 

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Svarer på mail og meldinger på toget i dag;) Ha en strålende dag!!

 

KLEM KLEM

signatur2

No Comments

Post a Comment