FREDAG
Interior, decorating, inspiration, life.
4359
post-template-default,single,single-post,postid-4359,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

FREDAG

 

… snøen ligger fremdeles hvit og kald på bakken her hos oss. Den planlagte Ikea-turen vår ble derfor avlyst i dag. Nei, for det var nok ingen kjempe-smart ide å kjøre “fullastet hyttekjøkken-henger” på glatte, smale skogsveier *smiler* Dessuten fristet det utrolig lite å balansere på sørpete våte stier og risikere å skli evt. hive flatpakkede, men akk så tunge, kolli til skogs! ;)

 

Men hurra! Det jo fredag. Det er mars. Og et nytt herlig vårnummer av BoligDrøm er  i salg!

 

6 Comments
 • Elin Jansson

  March 9, 2012 at 8:50 pm Reply

  GOD fredagskveld til deg og dine :) Her har ungene kost seg med pannekaker, mens vi voksne har kost oss med god mat når de små søte hadde sovnet. Luksus for småbarnsforeldre!! :)

  Skjønner jeg må på butikken imorgen og kjøpe et Boligdrøm. Kunne tenkt meg den “kökssoffaen” på forsiden, kunne egentlig tenkt meg det meste på bildet ;)

  ha det godt!!

 • Anette Willemine

  March 10, 2012 at 1:06 am Reply

  Iiiik denne sneen er farlig på småveiene her også. Lett å gå på rattatakingbom. Har klart å holde meg på bena ganske greit denne sesongen (bank i bordet), sammenlignet med to stygge fall i fjor. Turen til Ikea med henger er nok greit å gjøre når det er litt mer fremkommelig.

  Ahhh, fredager er og blir best, synes jeg. Ønsker deg en fiiin helg videre, Anette!

  Klem,
  Anette Willemine

  • ANETTESHUS

   March 10, 2012 at 12:45 pm Reply

   Hihi, ja ikke sant, Anette. Det er jammen ikke bare bare med denne glattisen !! Heldigvis har vi vært heldige i år, stort sett tørt og fint :) men våren er lunefull; vi kan bli overrasket av vintervær ennå noen uker framover ;)) fortsatt fiiin helg! Stor klem

 • millygarden

  March 10, 2012 at 8:17 am Reply

  Hej Anette,

  Vackert omslag! Ser vårigt och fint ut.

  Trevlig Helg!
  Kram Marina

 • Eirin

  March 10, 2012 at 5:38 pm Reply

  Hei, Anette! Utrolig flott blogg du har. Fikk Boligdrøm i posten til forrige helg, og storkoste meg med det. Du er dyktig. Ha ei kjempefin helg!

 • Frøken H

  March 10, 2012 at 9:51 pm Reply

  Kanskje lurt å vente til det er tørt og bedre å gå ja. Utrolig kjedelig om noe skulle gå galt. Jeg har allerede kost meg med BoligDrøm som dumpet ned i postkassa for noen dager siden. Det har blitt et favorittblad, og jeg liker spalten og tipsene dine utrolig godt! :) Ønsker deg og dine en fortsatt fin helg! :)

  klem Frøken H

Post a Comment