ENDELIG UTELYS PÅ PORTSTOLPENE OG …
Interior, decorating, inspiration, life.
1974
post-template-default,single,single-post,postid-1974,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ENDELIG UTELYS PÅ PORTSTOLPENE OG …

 

… et hvitt melisdryss på bakken! SÅ julekoselig og herlig det ble plutselig ble!!!.

.

Da jeg besøkte Maison&Objet i Paris i høst fant jeg endelig utelampene mine! Etter å ha trålet både butikker og nettbutikker her hjemme – i over 2 år – etter en lampe med “den rette antikke looken” var jeg nær ved å gi opp. Vi var på sett og vis blitt dus med at sorte ledningsstumper prydet toppen av portstpolpene våre også;)) Men hurra; så glad jeg ble da jeg oppdaget disse lampene på en vegg i en messehall! De franske lampene fra LUMART har en helt unik patina som bare blir vakrere og vakrere med årene …

De passet perfekt på mine fine stolper i iddefjordsgranitt – Nostalgien lenge leve;)

 

 

 

lum2

 

 

Ikke så lett å se detaljer og finish på disse kveldsbildene … Jeg skal ta noen bedre nærbilder i dagslys senere:) Hmm. Men ønsker meg litt større lyspærer, ser jeg nå …  Finnes det store, fine klare lyspærer beregnet for utebruk? Har ikke undersøkt. Noen som vet?

 

 

 

 Nå skal jeg snart i kirken – siste skoledag i dag:)

KLEM KLEM

signatur2

5 Comments
 • Kent-Ove Aasen

  September 24, 2015 at 11:42 am Reply

  Hei!

  Hvor bestilte du utelysene på portstolpene om jeg kan spørre?

  • ANETTESHUS

   September 24, 2015 at 5:34 pm Reply

   Hei, Kent-Ove. De er bestilt av et fransk firma som heter LUMART.http://www.lumart.fr De sender til Norge også :)

   A

 • kai Pedersen

  April 2, 2016 at 8:45 pm Reply

  Hei, hva heter modellen ☺ Mvh Kai

 • Malin

  June 21, 2017 at 12:51 am Reply

  Vad heter modellen?

 • Jon

  October 28, 2017 at 9:36 pm Reply

  Elsker disse lyktene. Leverandør?

Post a Comment