EN LITEN SOMMERHILSEN
Interior, decorating, inspiration, life.
50361
post-template-default,single,single-post,postid-50361,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

EN LITEN SOMMERHILSEN

kristiansand-16-233

 

Hei, fine dere! Håper dere nyter sol og sommer?

… her kommer en liten sommerhilsen fra sommerbyen Kristiansand, som viser seg fra sin (nest) beste side om dagen! Litt sol. Litt vind. Litt regn. Litt torden. En helt nydelig norsk gjennomsnittssommer med andre ord! Jeg koser meg veldig med gutta mine. Nyter late sommerdager som bare varer og vaaarer. Ja, de varer leeenge. Lillesnupps har pådratt seg en liten sommerforkjølelse, og sørger for at hele familien starter dagen kl. 05.00 (-ish). Hver dag. Noe som betyr masse bonustid. Haha. Herlig med ferie!

 

kristiansand-16-44

 

Jeg har lagt bak meg en begivenhetsrik og spennende vår med hektisk aktivitet på jobb. Noe som dessverre har betydd lite aktivitet på bloggen. Ja, elendig tilstedeværelse i sosiale medier generelt egentlig. Huff, men tro meg – det er ikke dere, det er meg! Takk for at dere gidder å titte innom jevnlig, kommentere og sende meg mail og meldinger allikevel. Dere er best! Akkurat nå nyter jeg deilige sommerdager med den fine, lille gjengen min, med fullt fokus på snørrete neser, badetøy på avveie og pakking av nistekurver, strandvesker, treningsbager, ut-på-sykkeltur-sekker og stellebager. Jeg har bestemt meg for å glemme den dårlige samvittigheten for ikke å rekke alt jeg burde gjort, kose meg med litt “sommerblogging”, og i stede glede meg til en ny og spennende høst! Befriende.

 

kristiansand-16-77

 

Bloggen fyller 10 år i år. Det er ca så lang tid det har tatt å etablere seg, stifte familie, byggeplanlegge, bygge et hjem, bli syk, endre livskurs, etablere firma, få bonusbaby og bli verdens heldigste trebarnsmamma. Jeg har valgt å dele noen av disse øyeblikkene med med dere underveis, på godt og vondt, selv om små og store interiørprosjekter jo hele tiden har vært bloggens hovedfokus. Det har vært fint (og nødvendig) å i perioder kunne fokusere på noe helt annet enn hverdagen av og til. Takk til herlige lesere, gamle og nye, og spesielt dere som har fulgt meg hele veien. Det er beundringsverdig leeenge. Det føles noen ganger som jeg kjenner dere, men det gjør jeg jo ikke. Allikevel; jeg innmari glad i dere! :)

 

kristiansand-sommer-elias-

 

Første gang i dyreparken! Det var spennende, det, for Bittelillebror, som er veldig opptatt av dyr om dagen!

 

kristiansand-16-55

foto: anetteshus

 

Jeg håper du tar deg god tid til å gjøre mye av det du elsker aller mest i sommer! Nyt sommeren – i fulle drag!

 

STOR KLEM
ANETTE

 

Tags:
No Comments

Post a Comment