DRIVHUS, BLOMSTER & GODE VENNER
Interior, decorating, inspiration, life.
22832
post-template-default,single,single-post,postid-22832,single-format-standard,stockholm-core-2.0.8,select-theme-ver-7.5,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

DRIVHUS, BLOMSTER & GODE VENNER

 

Gårsdagen var en “påfylldag” i selskap med alldeles fantastisk gode og inspirerende mennesker. Husker dere DETTE INNLEGGET ? I går var Claus Dalby  i Oslo for å promotere sin nye bok VIS MIG DIT DRIVHUS, og i den anledning startet dagen med hyggelig lunsj hos Ellen Hodt i CORNICHE sine vakre, vakre lokaler i Eilert Sundtsgate.

Claus har reist Norge, Danmark og Sverige rundt og fotografert vakre drivhus; hele 121 ulike drivhus fordelt på 520 sider ble det til slutt! En nydelig bok. Den perfekte julegave til alle som ønsker seg /drømmer om et drivhus!  «Vis mig dit drivhus» utgis på forlaget Klematis (du kan få bla igjennom hele boken) Bor du i Norge får du boken rimeligst hos Adlibris, som selger den for 339 kr / gratis frakt Ps. Du bør ta turen innom bloggen til Claus og følge oppføringen av hans drivhus også – det tredje i rekken – så flott ! 

 

anetteshus_corniche

anetteshus_myhome-4931

anetteshus_myhome-4937

anetteshus_myhome-4930

Bakevarer fra HÅNDVERKSBAKERIET i Drøbak  hos CORNICHE – vakker for øyet og enda herligere i møte med ganen

anetteshus_finnclausinstagram2

 

Claus tester instagram – sjekk gjerne “testbildet” @clausdalby /  @finnschjoll er allerede hekta ;)

 

Jeg har denne lille bloggen å takke for mange nye, gode venner og herlige bekjentskaper. Jeg slutter aldri å forundres over at man kan knytte vennskap via noen tastetrykk – så heldig man er ♥ Claus og jeg har kjent hverandre i flere år. Skjønneste Finn Schjøll er et relativt nytt bekjentskap. Begge er “master gardeners” i hvert sitt land. Så selvsagt burde og skulle de møte hverandre. Og for en supertrivelig dag det ble!

 

anetteshus_oslo-4985

 

 

 

H A  E N  F O R T S A T T  F I N  D E S E M B E R D A G !

SIGNATUR

6 Comments
 • Anette

  December 13, 2012 at 10:33 pm Reply

  Hei!
  Tror jeg må ønske meg den boken, for vi drømmer om å bygge vårt eget drivhus.. Hadde vært fint å drømme seg litt vekk :)
  Høres ut som du hadde en drømmedag.
  Klem,Anette

  • ANETTESHUS

   December 13, 2012 at 11:10 pm Reply

   Hei, Anette ! Ja, det er en helt nydelig inspirasjonsbok ! Med mange ulike typer drivhus. Drømmer også om et drivhus – det hadde vært noe ;)) hihi. Bakveggen på garasjen mangler et drivhus … vi får se ;)

   Ha en fortsatt fin kveld!
   STOR KLEM

 • Merete

  December 13, 2012 at 11:20 pm Reply

  Virker som en herlig bok:)
  Må kanskje ønske meg den, har selv hatt lyst på et lite drivhus lenge så trenger inspirasjon rundet det ja:)
  Høres ut som du hadde en herlig dag:)
  Sov godt
  Klem Merete

  • ANETTESHUS

   December 13, 2012 at 11:46 pm Reply

   Hei, Merete. Ja, finnes det noe skjønnere enn et drivhus i en hage ? Vi har nesten ikke plass til det … og jeg har IKKE grønne fingre;)) Men jeg ønsker meg et drivhus som også kan fungere som “vinterhage” – du vet; med hengekøye og sånn ;) Kanskje. En gang. Drømme kan man i alle fall *smiler*

   Takk for koselig hilsen !!
   Setter så pris på at du alltid tar deg tid til å skrive noen linjer <3

   STØRSTE KLEMMEN
   anette

 • Heidi Hallingstad Cousin

  December 14, 2012 at 8:54 am Reply

  Så koselig det ser og høres ut! Både Claus Dalby og Finn Schjøll er så flinke, og det må ha vært veldig inspirerende å følge dem en hel dag. Drømmer også om et drivhus en gang, så dette er nok også en bok for meg :)

  Riktig god helg, Anette!
  Klem; Heidi

  • ANETTESHUS

   December 14, 2012 at 9:00 am Reply

   Hei, Heidi ! Takk for koselig hilsen:) Ja, det var så trivelig! For en go’gjeng med fiiine og inspirerende mennesker altså ! Blir jo helt varm i hjertet <3

   Å, savner deg, Heidi !!! Skal vi ikke snart reise på tur igjen ?! :))
   Håper du nyter deilige adventsdager.
   STOR KLEM

   anette

Post a Comment